Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 16 december 2018

Try

Een datingsite is echt iets – als je het alleen zijn op een gegeven moment beu bent, en toch eens wilt kijken of er niet nog ergens een man voor jou rondloopt. Dan ga je het toch ook een keer proberen die man via een datingite te vinden. Je hoopt op de datingsite iemand te vinden waarmee je weer liefde kunt voelen en die je het gevoel geeft geliefd te zijn. Toen ik begon, had ik gedacht de juiste man binnen een paar maanden te kunnen vinden. Maar merkwaardig genoeg komt het telkens neer op het volgende – try, try and try again. Het is lastig om de juiste te vinden. Met dat je daarnaast ook het risico loopt casu quo het ongeluk kunt hebben om te botsen op een exemplaar behorend tot de 10% die niet zuiver op de korrel is. Maar ja – ik heb geleerd dat sommige zaken helder aangepakt dienen te worden ook wat jezelf betreft. En dat een mens nooit te oud is om te leren en ook het 10% rottige deel der mannen dient slechts ter lering en vermaak. Ik ben nu op een stadium aangekomen dat geen man meer vat krijgt op mijn goede humeur. Hoe vervelend die man ook is en doet. Als alleenstaand en zoekend mens is het een kwestie om het doel altijd voor ogen te houden – en dat is de liefde weer te voelen en tegelijkertijd te voelen geliefd te worden. De zoektocht lijkt alleen somtijds op de steeds terugkerende woorden – If you don't succeed try, try and try again. Er zijn heel wat motivatie video's gemaakt over dat zelfde thema. En terecht natuurlijk want zo is het leven nu eenmaal. Ook op een datingsite is doorzettingsvermogen noodzakelijk. Een kwestie van overeind komen, je aanpassen, verdergaan en groeien als mens. Ik heb het gevoel dat ik, in de tijd dat ik gebruik maak van een datingsite, vreselijk gegroeid ben van binnen. De wereld om mij heen ziet er nu wonderlijk anders uit en mannen bekijk ik vanuit heel andere perspectieven. Foto's op een datingsite hebben geen geheimen meer voor mij, profielschetsen kan ik helemaal ontrafelen en de mannen zelf zijn bijna doorzichtig van duidelijkheid aan het worden. Met dat het mailen met elkaar en het hebben van contact met elkaar soms lijkt op het krijgen en geven van kleine cadeautjes. Ach – natuurlijk vind ik hem wel eens een keer. Die eerlijke, intelligente en mooie man die gemaakt is voor mij. De man die instaat is mij de liefde weer te laten voelen en die instaat is om mij te laten voelen geliefd te zijn. Dat staat voor mij gewoon vast. Dus – if at first you don't succeed try, try and try again.


geplaatst door Rianne - 1261 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl