Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 31 januari 2018

Troost

Nu de kilte door je haren strijkt
De wereld alleen maar leegte lijkt
Je oprechte gevoelens zijn bedrogen
Het samen enkel nog in herinnering prijkt
Het bij elkaar voor goed in het verleden reikt
Over een toekomst laag en lafhartig werd gelogen
Ook al weet je dat nu ooit wordt toen
Verdriet het mij diep waar je doorheen moet gaan
Ook over mijn wang biggelt nu een traan
Voorzichtig probeer ik je te troosten
Reik mijn handen hier vandaan
Wil het liefste nu bij je staan
En pijn samen oogsten.

Indi 31.1.2018.

Lees verder!

geplaatst door Indizondag 28 januari 2018

Amororexia

‘Dit is een datingsite: Een soort club voor mensen die elkaar niet kennen en die de club verlaten zodra ze wel iemand hebben leren kennen. Meer specifiek, de opzet van deze club is: Je wordt als alleenstaande lid en je vertrekt als de levensgezel van een ander lid.’ Dit was de openingszin van mijn blog ‘Het misverstand’, van 5 september 2017. Wat ik mij afvraag: Zou wat ik heb geschreven ook maar iemand hebben geraakt, ook maar iemand aan het denken hebben gezet? Ik vrees van niet. Zoals mijn verzoek, me geen quizvragen te sturen ook niet voor jou geldt, geldt het verzoek om lid te worden van een andere club als je niet open staat voor een relatie, in welke vorm dan ook, niet voor jou.

Lees verder!

geplaatst door RodeJaszondag 28 januari 2018

OldLove

Deze week stond opeens ex-lief voor de deur. Zoals altijd volstrekt onverwacht. Hij was bij mij in de buurt, zei hij – ook al was dat zeker 35 km verderop – en hij dacht meteen maar even bij mij koffie te komen halen. Op zich natuurlijk best aardig. Ware het niet dat hij het in de paar seconden

Lees verder!

geplaatst door Riannezaterdag 27 januari 2018

ADHDating

Voor Henk en Ingrid – kent u ze nog, het door Wilders eigenhandig gecreëerde gedroomde PVV-echtpaar - zijn er twee mogelijkheden. Of ze hebben, evenals hun kroost, zelf ook ADHD en beschikken over een aparte koelkast voor de gezinsmedicatie. Of Henk en Ingrid vinden ADHD allemaal maar moderne nieuwlichterij voor ouders die niets van opvoeden begrijpen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiedonderdag 25 januari 2018

Lelijk

Zag pas een promo van een programma over meisjes die ontevreden waren met hun uiterlijk. Om het eventueel medisch te corrigeren. Het woord ‘lelijk’ zat in de titel. Lelijk. Dat is accent op walging, op weerzin, op niet om aan te zien. De gruwelijke moraal daaronder dat het perfect moet zijn. Dàt is pas discriminatie. Maar dan hoor je niemand. Het hele programma werd ook nog eens gesponsord door een direct belanghebbende partij. Dat is een uurtje gratis reclame.

Lees verder!

geplaatst door Parlantewoensdag 24 januari 2018

Herinnering

We lopen ieder ons eigen levenspad
Vertrouwend verlangend blijven we hopen
Op de ander waarmee je samen wil zorgen
Plussen en minnen bij elkander te borgen
In liefde zoekend met het vizier open
Een horizon naderend die het leven omvat

Lees verder!

geplaatst door Indizondag 21 januari 2018

Trouw

Als ik even tekort aan stof heb om een blogje te schrijven, dan is de relatiecoach altijd de aangewezen persoon voor het opdoen van een onderwerp dat aandacht verdient. Zo stuitte ik op een stukje van zijn hand dat mannen over het algemeen twee gezichten hebben. Want praktisch alle mannen willen een relatie met een leuke vrouw, maar ook praktisch alle mannen willen seks met mooie vrouwen zonder dat daar een relatie aan vast zit.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - 2 reactiesdonderdag 18 januari 2018

Op reis met een rugtas

Mijn oranje wandel-rugtas was versleten; de stof aangetast door het water van de Waddenzee, het rugpand verslapt door jarenlang intensief gebruik. Ik mocht van mijn kroost als verjaardagscadeau een nieuwe uitzoeken - wat ik in eerste instantie te haastig deed. Ik moest dus met bus en trein terug naar de verre stad om hem te ruilen. Gelukkig kan dat met een rugtas. Een geliefde laat zich niet zomaar terughangen aan het haakje in de winkel: een hechtingsproces kan ook in omgekeerde volgorde behoorlijk ingrijpend verlopen. Hoe dan ook, deze nieuwe rugtas was groter dan de eerste, wat hem zowel aantrekkelijk als onhandig maakte. Ik moest er immers mee naar huis en ik had al een tas bij me.

Lees verder!

geplaatst door RodeJasdinsdag 16 januari 2018

We gaan gewoon weer normaal doen.

Zou graag luchtig op mijn manier willen zijn helaas het lukt niet. Op mijn netvlies staat het drama van de horror familie uit Amerika gebrand. De mens….. ik schaam me rot.

Lees verder!

geplaatst door Indizondag 14 januari 2018

#MeToo

Er is veel onrecht in de wereld. Nee, ik heb het hier niet over de 2 miljoen gevallen van kinderprostitutie en nee, ook niet over de tientallen miljoenen kinderen die wereldwijd anderszins seksueel worden misbruikt.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 2 reactieszondag 14 januari 2018

Groen

Nieuw, vers en groen is de wereld om mij heen en alles lijkt te dansen van plezier. Ik heb er gewoon weer zin in. De uitdrukking – zo groen als gras – kan veel betekenen in de Nederlandse taal. Ook dat iemand pas begonnen is aan een bepaalde taak, daarover onzeker is, nog niet weet hoe te handelen en/of hoe zich te gedragen. Zo aardig van toepassing op de eerste stappen op dategebied. Bij mij waren die eerste stappen meteen een regelrechte ramp. Jaren her

Lees verder!

geplaatst door Riannedinsdag 9 januari 2018

emmetejjetemme

geplaatst door Indi - 1 reactiezondag 7 januari 2018

Het Duplo-poppetje

De match4me bloggers als schrijverscollectief: het zou zomaar kunnen, toch? Elke vrijdagmiddag een bijeenkomst rond de leestafel van zo’n gezellig industrieel gestyled eetcafé en dan de onderwerpen verdelen. Doe jij je nieuwste liefdesverdriet dan doe ik de nieuwste Brainwash-talk. Of het feit dat ik nu pas, nu pas weet dat ‘sapiosexueel’ bestaat - en dat ik moest opzoeken wat het inhoudt. En zou je dat wel doen, die details van je laatste date? Zeker weten? Dan hoop ik dat hij ook blogger wordt. En dat hij zíjn verhaal gaat schrijven. Dat moet toch smullen zijn voor de match4me-ers? Ik schuif de broedende Muzza ‘Het Duplo-poppetje’ toe - maar het ligt nog ongebruikt op de tafel als we opbreken. Ik neem het mee. Mijn Duplo-poppetje.

Lees verder!

geplaatst door RodeJaszondag 7 januari 2018

Verschil

Mijn hele leven ben ik een kijker geweest en kijk naar mannen zoals ik denk dat mannen kijken naar vrouwen. Net alsof ik op een terrasje zit met een goede koffie of een glas wijn naast mij op het tafeltje en kijk naar al het mannelijk schoon dat voorbij loopt. De beweging, de kleding, de wijze van

Lees verder!

geplaatst door Riannezaterdag 6 januari 2018

Driekoningen

Vandaag is het Driekoningen, het feest dat het einde van de kerstperiode markeert. Althans voor de doorsnee rooms-katholiek is dat zo.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 2 reactiesdonderdag 4 januari 2018

Seks, een gekke bezigheid 3

Zo. Even een persoonlijke noot. Op deze o, zo brave site. Dit jaar oud en nieuw gevierd. Relaxed. Met een paar vriendinnen. Heerlijke vrouwen, fijne contacten, maar tot op heden niet voor het totale plaatje. Dat is er gewoon niet en is ook totaal geen manko in deze contacten. Die hebben hun eigen en ontzettende waarde. Maar ik mis het toch wel. Een wijf. Geil. Ongecompliceerd. Gewoon lekker neuken. Gewoon het feest van het leven beleven. Zonder teveel woorden. Zonder gedwongen ontbijtjes of gelijk ook overnachten. Zonder onmiddellijke verklampingen en verklevingen. Of dat alles ineens een andere lading krijgt.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 1 reactiewoensdag 3 januari 2018

Mining

Afgelopen maand was de bitcoin voorpagina nieuws. Een alternatief betaalmiddel welke de afgelopen periode zo fluctueerde. Eerst dusdanig in waarde gestegen dat het als betaalmiddel onbruikbaar dreigde te worden, daarna dusdanig dalend dat het weer waardeloos dreigde te worden.

Lees verder!

geplaatst door IndiVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl