Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 31 maart 2018

Verdoofd en spijt....

Het zijn weer ouder weken. Spannender voor mij dan de twin. Hoewel dochter lief ook best zo haar momentjes heeft.

Lees verder!

geplaatst door Indidonderdag 29 maart 2018

Tot de dood ons scheidt....

Zag pas weer zo’n stel. 50 jaar getrouwd. Iedereen blij. Vol bewondering. Ontroerd. Wat heerlijk. Zo lang bij elkaar. Dat moet diepe liefde wezen. Nou, ik word er vaak licht onpasselijk van. Als ik zo’n stel samen zie, denk ik, die hadden 40 jaar geleden al uit elkaar moeten gaan. Het vuur is al honderd jaar verdwenen, en zoals ze daar bij elkaar zitten zie ik geen grammetje vriendelijkheid of ook maar iets van een aangenaam samen. Die twee mensen zijn twee werelden. Ze zitten weliswaar naast elkaar, maar nog nooit heb ik het ‘veraf‘ zo stuitend moeten ondergaan.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 1 reactiemaandag 26 maart 2018

Dooddoener

Het ligt niet aan jou. Als je dit hoort, weet je dat het foute bingo is. We moeten praten, biedt nog enige hoop, maar bij ‘Het ligt niet aan jou’, is alles al verloren. Je wordt gedumpt met een complimentje. Je krijgt een schop onder je kont met een schouderklopje.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiewoensdag 21 maart 2018

Sterkte

Van de week was er commotie rondom het middel x voor een onomkeerbaar einde. Bedenk hoe ontluisterend het leven kan zijn als de dood en verdriet als opluchting omarmt moet worden. Nog triester als de noodzaak door leegte vorm kreeg en ondragelijk lijden en voltooiing niet op één lijn lagen.

Lees verder!

geplaatst door Indidinsdag 13 maart 2018

Lenteblues

Terwijl de grond open scheurt
de velden worden ingekleurd
zoek Ik naar woorden voor mijn zinnen.


Terwijl het wolkendek openbreekt
het voorjaarszonnetje boekdelen spreekt
zoek ik naar een moment om ergens te beginnen.


Nu de rozenstruiken weer gaan botten
de lammeren ravotten
zoek ik naar het verlangen om te beminnen.


Ik zoek wat ik zo mis
hetgeen allang gevonden is
hetgeen nooit verloren gaat
binnen sociale dementie in kwadraat.
Naar jou die bouwt aan herinneringen.

Lees verder!

geplaatst door Indimaandag 12 maart 2018

Canto

Ik luister de laatste tijd weer veel naar Canto Ostinato. Nadat de componist eind november 2012 overleed, was dat ook zo. Ik had het stuk voor zijn overlijden in geen jaren meer beluisterd. Zo gaat het meestal bij bekende en beroemde mensen. De beste manier om weer in de belangstelling te komen, is doodgaan.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - nog geen reactiesdonderdag 8 maart 2018

Gedroomde ontmoeting

Toch leuk, dat daten. Boeiende bezigheid. Maar ja, ik heb geen gat in m’n ziel, dus een vrouw als opvulling van eigen leegte, dat zit er niet in. Sterker, ik vind mezelf erg leuk, en dan een evenknie, die kans is wel heel klein. Daar moet ik eerlijk over zijn. Maar wel fantastisch natuurlijk, om zo iemand tegen te komen. Oneindig boeiend, nooit uitgepraat, direct, gevoelig, geraakt, meetrillen met de dingen, alles beleven in emotie. En wat dan ook direct ook op tafel ligt. Totaal ongefilterd, niets in ons terughoudend. Domweg uitstromen. In wat we zien en beleven. Schurende zielen. Zonder huid ertussen, echt samen.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 1 reactiemaandag 5 maart 2018

Jeugdliefde.

Ze is mooi ze is schoon
Ze is voor mij anders dan gewoon
Een gedane belofte kwam voorbij
Diep van binnen betekent ze veel voor mij

Lees verder!

geplaatst door IndiVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl