Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 29 april 2018

Regrets

Regrets volgens Wiki = negatieve gevoelens over eigen handelen en gedragingen in het verleden. Ooit heel mooi bezongen door Edith Piaf met het lied Non je ne regrette rien. Een helemaal uit het hart gegrepen lied en Edith Piaf had natuurlijk best het een en ander meegemaakt. Haar lied gaat echter eerder over wat

Lees verder!

geplaatst door Riannedonderdag 26 april 2018

Positief in het leven staan.

Positief in het leven staan. Ik kom het steeds vaker in profielen tegen. Denken in kansen mogelijkheden en oplossingen. Je denken niet negatief laten beïnvloeden of denken in doemscenario’s. Zolang het maar geen “omdenken “ wordt okay.

Lees verder!

geplaatst door Indidinsdag 24 april 2018

Controle

Er zijn mensen die er heilig van overtuigd zijn, dat je wiskundig kunt berekenen hoeveel dates je nodig hebt om er uiteindelijk een ‘echte’ relatie aan over te houden.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 22 april 2018

Verdwalen.


Dit weekend ben ik naar Elfia geweest. Na maanden creatief te zijn en mij te verbazen dat ik een kostuum kan maken, was het zover. En ja ben nog nooit zoveel op een foto gezet. Het was bij Harmelen en nee ik heb het met behulp van googlemaps gevonden. Niet achter de rattenvanger aan maar via de satelliet.

Lees verder!

geplaatst door Indizondag 22 april 2018

Keuzes

Iedereen heeft bepaalde voorkeuren bij het zoeken naar een partner. Of anders verwoord – iedereen is selectief als het aankomt op het zoeken naar een partner. Zorgvuldig wordt uitgekozen met wie gedate wordt en dan nog hoeft een eerste date ook niet meteen een match te zijn. Ik vond een paar hele aardige opmerkingen wat dat betreft. Daarbij wordt gesteld dat alle handelingen van mannen en

Lees verder!

geplaatst door Riannevrijdag 20 april 2018

Tot de dood ons scheidt...II

Ja, relaties. Hoe dat allemaal kan gaan. Wat willen mensen? Wat verlangen mensen? Wat moeten ze met elkaar? En in elk daten ligt altijd al die lading. Ik had er in het vorige blog al over. Wat willen mensen? Wat verlangen mensen? Wat moeten ze met elkaar? Ik had het er al over hoe sommige mensen tegen alle verdrukking maar jaren bij elkaar blijven hangen. Wat er dan speelt. Wat is het?Verlamd door angst voor eigen benen? Of is het de buurt, de familie, de kinderen? Of elkaar geen pijn doen? Tja, wat is er al niet wat ze in een eerlijke en wederzijds respectvolle beslissing tegenhoudt. Waarin je elkaar in de ogen kijkt en zegt en voelt, het is voorbij. Dat is natuurlijk ook pas echte liefde in mijn ogen. Als je het ‘niet meer samen’, ook samen in het afscheid kan delen.

Lees verder!

geplaatst door Parlantezondag 15 april 2018
zondag 15 april 2018

Gevoel

Het gevoel dat er meer is in de wereld dan zomaar met het blote oog te zien is. Meer om het bestaan aangenaam te maken. De zekerheid dat het leven bedoeld is om samen te leven en niet helemaal alleen je weg te hoeven gaan. Het gevoel dat er ergens een man rondloopt die mijn aandacht en liefde op prijs gaat stellen. En waar ik mij mag gaan koesteren in zijn aandacht en in zijn liefde. Het gevoel dat je van

Lees verder!

geplaatst door Rianne - 1 reactiewoensdag 11 april 2018

De stroomversnelling

Het kwam niet door de provincie waarin mijn dorp ligt, niet door het dorp waarin mijn huis staat, niet door het huis waarin ik woon (of misschien toch ook wel), niet door de mensen die in mijn dorp wonen, niet door de koren waarbij ik heb gezongen en al helemaal niet door het koor waarbij ik nu zing. Het kwam niet door m’n wandelclub waar men vergrijzing en vertraging verwart met gezelligheid, niet door de buurvrouw die mij de hele nacht hoorde zingen. Het kwam ook niet door de Leidse kat (of misschien toch wel), maar op een dag besefte ik: Ik woon te ver weg van wat echt belangrijk is. En ik nam mij voor om te vertrekken.

Lees verder!

geplaatst door RodeJasdinsdag 10 april 2018

Griezelen

Wat ik nu toch weer las. Er bestaat in datingland zoiets als een Standard Creepiness Rule ofwel de griezelregel. Die geeft aan hoe groot het leeftijdsverschil mag zijn tussen daters.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 8 april 2018

Cold Turkey


Zoals geschreven ja ik heb ontmoet. Er ging bijna een jaar over heen en liet in dat jaar weten om haar te geven. Plots appte ze. Of ik van huis kon om niet alles maar wel iets leuks te doen verder geen uitleg. Het is hectisch stelt op sprong kon niet maar het ging zei ik Ze zou mij ergens opwachtten. Bij de uitspanning begin ik te lopen.

Lees verder!

geplaatst door Indizondag 8 april 2018

Zomaar

Zei ik in mijn vorige blogje nog dat een man met een subtiel gevoel voor humor een grote aantrekkingskracht heeft. Lees ik afgelopen week in de NRC dat juist date-oplichters in de meeste gevallen ook humor gebruiken om hun slachtoffers voor zich te winnen. Dus heren - gelieve even mijn commentaar over subtiele humor over te slaan. Hoewel …......een beetje humor is

Lees verder!

geplaatst door Riannewoensdag 4 april 2018

De zonderling en de rugzak.


.
.
.
.
.
.

De zonderling en de rugzak

Lees verder!

geplaatst door Indizondag 1 april 2018

Cadeautje

Bij iedereen zou de neiging bestaan om een partner te zoeken die gelijk of bijna gelijk zou zijn aan eerdere ervaringen en juist dat is een gedachte die altijd goed tegen het licht gehouden dient te worden. Terugdenkend aan een eerdere decennia lang durende gigantische misère, krijg ik rillingen van afschuw als dat werkelijk zo zou uitpakken. Nee – sinds die tijd kijk ik

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl