Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 26 april 2018

Positief in het leven staan.

Positief in het leven staan. Ik kom het steeds vaker in profielen tegen. Denken in kansen mogelijkheden en oplossingen. Je denken niet negatief laten beïnvloeden of denken in doemscenario’s. Zolang het maar geen “omdenken “ wordt okay.

Lees verder!

geplaatst door Indizondag 22 april 2018

Verdwalen.


Dit weekend ben ik naar Elfia geweest. Na maanden creatief te zijn en mij te verbazen dat ik een kostuum kan maken, was het zover. En ja ben nog nooit zoveel op een foto gezet. Het was bij Harmelen en nee ik heb het met behulp van googlemaps gevonden. Niet achter de rattenvanger aan maar via de satelliet.

Lees verder!

geplaatst door Indivrijdag 20 april 2018

Tot de dood ons scheidt...II

Ja, relaties. Hoe dat allemaal kan gaan. Wat willen mensen? Wat verlangen mensen? Wat moeten ze met elkaar? En in elk daten ligt altijd al die lading. Ik had er in het vorige blog al over. Wat willen mensen? Wat verlangen mensen? Wat moeten ze met elkaar? Ik had het er al over hoe sommige mensen tegen alle verdrukking maar jaren bij elkaar blijven hangen. Wat er dan speelt. Wat is het?Verlamd door angst voor eigen benen? Of is het de buurt, de familie, de kinderen? Of elkaar geen pijn doen? Tja, wat is er al niet wat ze in een eerlijke en wederzijds respectvolle beslissing tegenhoudt. Waarin je elkaar in de ogen kijkt en zegt en voelt, het is voorbij. Dat is natuurlijk ook pas echte liefde in mijn ogen. Als je het ‘niet meer samen’, ook samen in het afscheid kan delen.

Lees verder!

geplaatst door Parlantezondag 15 april 2018
zondag 8 april 2018

Cold Turkey


Zoals geschreven ja ik heb ontmoet. Er ging bijna een jaar over heen en liet in dat jaar weten om haar te geven. Plots appte ze. Of ik van huis kon om niet alles maar wel iets leuks te doen verder geen uitleg. Het is hectisch stelt op sprong kon niet maar het ging zei ik Ze zou mij ergens opwachtten. Bij de uitspanning begin ik te lopen.

Lees verder!

geplaatst door Indiwoensdag 4 april 2018

De zonderling en de rugzak.


.
.
.
.
.
.

De zonderling en de rugzak

Lees verder!

geplaatst door IndiVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl