Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 30 mei 2018

mijn bijzondere buurt

Ik woon in een mooie buurt. Een fijne buurt. Een warme liefdevolle buurt. Geen buurt waarbij mensen in de voortuin de dag doorbrengen maar wel waar groeten altijd iets extra’s heeft.

Lees verder!

geplaatst door Indivrijdag 25 mei 2018

Respect


Vier mei is al weer even voorbij. Een respectvol iets wat mij aanzette tot schrijven en overpeinzen. Hedendaags respect als fenomeen. Een voor mij narrig fenomeen zeker bij internet daten. Waar ratio voor gevoel gaat.

Lees verder!

geplaatst door Indidinsdag 22 mei 2018

Bewaren

Ik heb in mijn huis één kamer over. Veel mensen maken van zo’n extra kamer een logeerkamer of een studeerkamer. Mijn extra kamer is een opslagloods. Je treft er van alles aan.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiedinsdag 15 mei 2018

Vlucht der liefde.

.

.

.

.

.

.

Lees verder!

geplaatst door Indizondag 13 mei 2018

Verliefd op mijn gitaar

Nou ja, eigenlijk niet eens op mijn gitaar, maar op alle gitaren. Al moet ik zeggen, sommigen hebben wel mijn voorkeur. Dat zijn de klassieke gitaar en de elektrische gitaar. Die laatste is de vondst van de eeuw. Gekunsteld geluid, zou je zeggen, via elementen, snoeren en versterkers. Een totaal geëlektrificeerd verhaal. Màg het eigenlijk niet mooi vinden. Maar, o, wat raken ze me, die gitaren. Een goeie hardrocksolo of keiharde grungy akkoorden, tsjonge, wat komen die soms binnen. En dan heb ik het niet over punk, of er maar een beetje op los raggen.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 1 reactiedonderdag 10 mei 2018

Hemelvaart.....

Het is Hemelvaart. Ook voor de auto…..
Dochterlief keek al weken uit na een lang weekend in Hengelo. Een al een paar jaar durende vriendschap wat met regelmaat om een autorit van hot naar her vraagt. Ook vandaag. Gelukkig is het vandaag niet druk ook al is het Hemelvaart.

Lees verder!

geplaatst door Indiwoensdag 9 mei 2018

Standvastige liefde.

.

.

.

.

.

.

Lees verder!

geplaatst door Indidinsdag 8 mei 2018

Rosť

Op zonovergoten dagen als deze ga ik aan het einde van de middag vaak met een vriendin naar het strand. Ik gebruik het onbepaalde lidwoord een niet zonder nadruk. Dat lijkt nodig te zijn als je over de aard van je relatie met een lid van de andere sekse praat.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - nog geen reactieswoensdag 2 mei 2018

Zondeval.

Van de week weer de mail hoe eerlijk een profiel dient te zijn. Teken dat ik toch wel erg lang hier ben. Een profiel, het is een etalage.

Lees verder!

geplaatst door IndiVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl