Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 30 mei 2018

mijn bijzondere buurt

Ik woon in een mooie buurt. Een fijne buurt. Een warme liefdevolle buurt. Geen buurt waarbij mensen in de voortuin de dag doorbrengen maar wel waar groeten altijd iets extra’s heeft.

Lees verder!

geplaatst door Indizondag 27 mei 2018

Woman'sChoice

Bij het zoeken naar een juiste date ga je je als vrouw ook vaak bezig houden met wat de man daar dan zelf van denkt. En natuurlijk ook wat de man denkt van jou als vrouw. Zenuwslopend is zoiets en leidt er alleen maar toe dat beter en steeds beter geschift wordt tussen de mannen die het net niet zijn en de mannen die het wellicht net

Lees verder!

geplaatst door Riannevrijdag 25 mei 2018

Respect


Vier mei is al weer even voorbij. Een respectvol iets wat mij aanzette tot schrijven en overpeinzen. Hedendaags respect als fenomeen. Een voor mij narrig fenomeen zeker bij internet daten. Waar ratio voor gevoel gaat.

Lees verder!

geplaatst door Indidinsdag 22 mei 2018

Bewaren

Ik heb in mijn huis één kamer over. Veel mensen maken van zo’n extra kamer een logeerkamer of een studeerkamer. Mijn extra kamer is een opslagloods. Je treft er van alles aan.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 20 mei 2018

Dromen

Dromen zijn bedrog, wordt zo vaak gesteld. Maar waarschijnlijk is die uitdrukking ooit voortgesproten uit het brein van streng christelijke medelanders die zich vanaf hun prille bestaan hebben toegelegd op het uitroeien van elke vorm van creativiteit en speelsheid. De zo beruchte en dwangmatige puur Nederlandse mentaliteit om

Lees verder!

geplaatst door Riannedinsdag 15 mei 2018

Vlucht der liefde.

.

.

.

.

.

.

Lees verder!

geplaatst door Indizondag 13 mei 2018

Verliefd op mijn gitaar

Nou ja, eigenlijk niet eens op mijn gitaar, maar op alle gitaren. Al moet ik zeggen, sommigen hebben wel mijn voorkeur. Dat zijn de klassieke gitaar en de elektrische gitaar. Die laatste is de vondst van de eeuw. Gekunsteld geluid, zou je zeggen, via elementen, snoeren en versterkers. Een totaal geëlektrificeerd verhaal. Màg het eigenlijk niet mooi vinden. Maar, o, wat raken ze me, die gitaren. Een goeie hardrocksolo of keiharde grungy akkoorden, tsjonge, wat komen die soms binnen. En dan heb ik het niet over punk, of er maar een beetje op los raggen.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 1 reactiezondag 13 mei 2018

Emoties

Beslissingen nemen mede op basis van emoties zou onverstandig zijn. Maar zou het niet zo kunnen zijn dat het nemen van liefdesbeslissingen altijd gepaard dient te gaan met een behoorlijke dosis aan emotie? Emoties geven de warmte, de gevoelens en de drive eerst om de ander op te merken, dan om werkelijk wat in de ander te zien en vervolgens

Lees verder!

geplaatst door Riannedonderdag 10 mei 2018

Hemelvaart.....

Het is Hemelvaart. Ook voor de auto…..
Dochterlief keek al weken uit na een lang weekend in Hengelo. Een al een paar jaar durende vriendschap wat met regelmaat om een autorit van hot naar her vraagt. Ook vandaag. Gelukkig is het vandaag niet druk ook al is het Hemelvaart.

Lees verder!

geplaatst door Indiwoensdag 9 mei 2018

Standvastige liefde.

.

.

.

.

.

.

Lees verder!

geplaatst door Indidinsdag 8 mei 2018

Rosť

Op zonovergoten dagen als deze ga ik aan het einde van de middag vaak met een vriendin naar het strand. Ik gebruik het onbepaalde lidwoord een niet zonder nadruk. Dat lijkt nodig te zijn als je over de aard van je relatie met een lid van de andere sekse praat.

Lees verder!

geplaatst door Janszenmaandag 7 mei 2018

Veel zegen en een zoen

Het begon ermee dat ik in de donkere bijkeuken op een naaktslak trapte. Het zei ‘knak’ onder m’n rechter voet en even wist ik niet wat er was gebeurd. Ik wist alleen dat het iets smerigs was, iets onomkeerbaars, iets ergs misschien. De kat kon het niet zijn: die had ik in Leiden achtergelaten, voor het laatst. Niet dat ik hem de volgende keer meeneem. Nee, ik blijf zelf in Leiden als ik weer op hem heb gepast. De naaktslak lag er mooi bij. Zo dood en zo deftig uit z’n vel gebarsten: z’n voorkant zwart, z’n achterkant wit.

Lees verder!

geplaatst door RodeJaszondag 6 mei 2018

BackOnTrack

Back on track of eigenlijk duurt het nog wel een tijdje voordat ik weer back on track ben. Teleurstelling nummer zoveel achter de rug en eigenlijk heb ik geen enkele zin in partnerzoeken. Niet dat er te weinig aanbod is, eerder een teveel aan aanbod en allemaal hele aardige, geschikte mannen. Maar mijn hart zit er (nog) niet bij. Ik kan geen enkel enthousiasme opbrengen

Lees verder!

geplaatst door Riannewoensdag 2 mei 2018

Zondeval.

Van de week weer de mail hoe eerlijk een profiel dient te zijn. Teken dat ik toch wel erg lang hier ben. Een profiel, het is een etalage.

Lees verder!

geplaatst door IndiVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl