Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 30 juni 2018

50 Shades of Grey deel 3 uit?

Het is broeierig en druk in de appie. Wil zelf mijn boodschappen doen. Want wie weet. Normaal doe ik zelfscan boodschappen maar de bonus kaart wilde vandaag niet mee en appie heeft nog geen irisscan.

Lees verder!

geplaatst door Indi - 1 reactiezaterdag 30 juni 2018

Moeten we het leven verstaan?

Moeten we het leven verstaan of beter nog kunnen we het leven verstaan, kunnen we überhaupt als eenvoudig mens zijnde levensantwoorden vinden of moeten we slechts blijven zoeken zonder ooit te vinden. Kunnen we geloven en waar moeten we dan wel in geloven, welke goden zijn er beschikbaar voor mijn comfort. Welke god wil mijn angsten mee dragen en er altijd zijn als ik het niet kan vinden. Is het leven verlangen, moeten mogen wij altijd verlangen zodat het leven altijd zin zal blijven hebben.

Lees verder!

geplaatst door Diemervrijdag 29 juni 2018

Wild(e) at Heart?? Hoe wild is dat?

Men always want to be women’s first love - women want to be a men’s last romance. A man can be happy with any woman as long as he does not love her. Al weer zulke prachtige uitspraken van Oscar Wilde over (zogenaamde???) verschillen tussen man en vrouw.

Lees verder!

geplaatst door Diemer - 1 reactiedinsdag 26 juni 2018

Een rare man

Ik ben een rare man. Geen vriendin, weinig vrienden, geen kinderen, geen carrière, geen geld, geen koophuis, geen auto. Het speelt niet, ik ben daar niet, te druk met leven. Verbijsterd. Van kinds af aan. Geworpen in paniek, grote angsten. In een wereld van mensen die van alles moeten, op schuld en boete, om er bij te horen. Ook mijn ouders waren daar slachtoffer van. Daaronder zag ik hun ontroerende mogelijkheden. Maar daarin nooit bij hen binnen kwam. Dat lukte niet. Dat ‘zag’ is dan niet zomaar leuk een beetje naar binnen kijken, maar een ‘zien’ in totale paniek. En dan vervolgens geen weerklank, om dat echt met hen te leven, echt te delen. Niet thuis. Niet voor niks natuurlijk. Er was ook hun angst. En ook mijn aanspraak. Uit hetzelfde geboren. Er was daarin juist zoveel te delen. Mijn angst, hun angst. Dat was persoonlijk. Maar ook zoiets als de dood, het wonder en de waanzin van het leven. Zo wezenlijk voor ieder mens. Als je dàt kan delen, dat is het wel.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 1 reactiezondag 24 juni 2018

Kantelen

Ik ben na bijna vier jaar wel zo’n beetje uitgeblogd, dus toen ze me vroeg wanneer ik weer een blog zou plaatsen, beantwoordde ik haar vraag met een wedervraag.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 24 juni 2018

Cultuurverschil

Omhelzen, troetelen, kussen, vrijen, samenzijn, en alle andere uitdrukkingen voor het omschrijven van de liefde van twee personen voor elkaar, zijn echt woorden van alle eeuwen en van over de hele wereld heen. Waar mensen wonen vinden mensen elkaar lief en/of doen er in ieder geval alles aan om de geliefde te vinden. Gelukkig en net zoals alle

Lees verder!

geplaatst door Riannedinsdag 19 juni 2018

Amo

.

.

.

.

.

Lees verder!

geplaatst door Indizondag 17 juni 2018

Ego

Het ego betekent letterlijk – het Ik. Het onverbrekelijke IK dat je meegegeven wordt bij de geboorte en waar je je hele leven aan werkt en poetst om het te verbeteren. Het IK waarmee het soms moeilijk kan zijn om mee door de bocht te gaan. Het IK dat telkens gaat dwarsliggen op de meest onverwachte momenten. Het IK dat je in de meeste gevallen liefdevol omarmt en zo nu en dan graag de gracht in wil mieteren. Het IK is toch wel

Lees verder!

geplaatst door Rianne - 1 reactiewoensdag 13 juni 2018

Nachtv(l)inders

.

.

.

.

.

.

Lees verder!

geplaatst door Indizondag 10 juni 2018

Generaal

Als mens je wezenloos zoeken naar juist die ene man die bestemd lijkt te zijn voor jou. Ik weet daar alles van en vermoed dat het merendeel van de vrijgezelle mensen ook heel erg lang bezig zijn met zoeken naar hetzelfde. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Zoeken naar de man die de primus inter pares is – voor jou de ene tussen die vele mannen op deze datingsite. De uitzondering in het veld van

Lees verder!

geplaatst door Rianne - 1 reactievrijdag 8 juni 2018

Tantracursus

‘Jij bent dertig jaar getrouwd geweest, wat weet jij nou van de liefde?’ ‘Je bent zo stil. Vind je me niet leuk meer? Of zit je soms aan die vrouw op je werk te denken?’ ‘Je houdt niet van me. Als je van me zou houden, zou je me wel meer aanraken.’

Lees verder!

geplaatst door Janszenwoensdag 6 juni 2018

anafrodisiac.

Fietsen, wordt beweerd, is goed om bepaalde verlangens te verminderen. Verlangens die ik nu eenmaal heb. In de nacht zijn ze het gemeenst omdat ik er dan al helemaal geen zeggenschap over heb en je in de ochtend weemoedig eenzaam wakker wordt. Beproefde kruiden helpen niet en maken mij misselijk. Ik let maar verder op de voeding en oesters eet ik sowieso niet. Weet niet of de mannelijke tussenstop rust brengt maar ook die laat maar op zich wachten en om nu als eunuch door het leven te gaan is mij wat te resoluut. Fietsen dus als therapie. Veel waarde hecht ik er niet aan. Misschien zonder zadel maar ook dat lijkt me wat te ver gaan.

Lees verder!

geplaatst door Indimaandag 4 juni 2018

Overgave

De tijd nemen. De tijd nemen voor iets. Dat zeggen de mensen dan, als iets moeilijk is. Neem de tijd. Ga er even voor gaan zitten. Maar in dat ‘nemen’ en dat ‘even’ zit toch altijd weer dat je zelf de maat bepaalt. Het kan ook heel anders. Sommige dingen vragen echt om hun eigen tijd. Die moet je de tijd geven. In plaats van de tijd er voor nemen. Maar ook in dat ‘de tijd geven’ zit alweer een gunst. De tijd mag dankbaar zijn, dat ik hem even zijn gang laat zijn. Maar hoe lang, dat bepaal ik altijd nog zelf. Het is blijkbaar heel moeilijk om het helemaal uit handen te geven. Geven? Ja, maar dan bepaal ik het weer zelf. Overgeven. Dat is het. Aan de tijd laten. Maar verdorie, dat ‘laten’ en dat ‘overgeven’, dat doe ik nu ook net weer zelf. 

Lees verder!

geplaatst door Parlantezondag 3 juni 2018

DIEP GEDICHT (mijmeringen bij opkomend tij)

De hemel is een blauwe droom die wakker blijft,
bladzilver zacht vervliegt het licht.
Ik ben de muze in ons wankel evenwicht.
Jij houdt mij vast,
houdt mij vast...

Lees verder!

geplaatst door RodeJaszondag 3 juni 2018

Positief

Het zoeken naar een geschikte partner gaat niet zonder het nodige enthousiasme en een vrolijke positieve instelling. Er is toch geen mens die interesse heeft in

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl