Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 31 juli 2018

Weten

Ten opzichte van een ieder iemand ben ik niemand. Niet omdat ik mij minderwaardig vindt maar ook zeker niet meerderwaardig nog gelijke. Ik weet ook niet beter nog wil ik beter weten. Wel anders vanuit mijn eigen beleving.

Lees verder!

geplaatst door Indivrijdag 20 juli 2018

multidaten

Ik houd niet zo van kettingroken en ondertussen ook niet zo van serial dating.

Lees verder!

geplaatst door Pie23woensdag 18 juli 2018

Tears of Fate (vorm dicht .mob layout)

.

.

.

.

.

.

Lees verder!

geplaatst door Indidinsdag 17 juli 2018

Het Zijn

Het Zijn zelf. Tjee, dat klinkt filosofisch. Waar hebben we het over. Wat heeft dat met daten en relaties te maken? Nou, veel. Want dat hele Zijn is absoluut niet iets anoniems wat zich boven ons hoofd voltrekt. Nee, wij zijn. We zijn allemaal. Het is wat het dichtst bij ons staat. Waar we het meest in betrokken zijn. Zijn. Alles is om te zijn. Alles wat we doen is om te zijn. Al ons doen, denken en beleven dient maar één ding: Zijn. Bestaan. Ook in de liefde. Juist in de liefde. Want wat doet het ons goed als iemand helemaal voor je gaat. Ik ben. Het is een enorme bevestiging van bestaan. Maar aan de andere kant kan je er dan ook weer verschrikkelijk kapot van zijn als iemand je verlaat. En je weer op eigen benen staat.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 4 reactieszondag 15 juli 2018

Allerzins

 .

.

.

.

.

.

Lees verder!

geplaatst door Indidonderdag 12 juli 2018

Lof der zotheid: Zot, zoet, beter wijs of beter dwaas?

Het dating-gebeuren even op de korrel, ondubbelzinnig en serieus daten -als dat al bestaat- wordt eventjes beetje dwaas en zot. Een dwaze blog met / moet kunnen een beetje satire of zoete lof over dweepzieke profielen, lachwekkend vermaak & verleiding, pedanterie van fantastische superlatieven en oersaaie grijze clichés. Het lijkt wel van de zotte, als in schijngestalten, hoe we hier met zijn allen koketteren met onze verouderde decolletés al of niet met mooi borsthaar.

Lees verder!

geplaatst door Diemerzondag 8 juli 2018

Contactadvertentie

 

Deze week kreeg ik het weer voor mijn voeten geworpen: Ik was eenzaam en dus jaloers op mijn buurvrouwen met kinderen, huisdieren en een al dan niet gezellige en handige vriend.

Lees verder!

geplaatst door Pie23zaterdag 7 juli 2018

Haken en ogen

In mijn hoofd speelt “Weet je wat ik wel zou willen zijn? Een bloemetjes gordijn een bloemetjes gordijn” een carnavalskraker uit lang vervlogen tijden. Ik heb niets met carnaval. Ik hoef niet zo nodig drie dagen op mijn dierlijk instinct te leven met afgezette straten omdat de mens in het gunstigste geval terug geworpen op zijn babytijd de weg naar huis kruipt. De ervaringsdeskundigheid als laveloze kan ik op 1 hand tellen en de hulpeloosheid erin en erna verafschuw ik. Drank maakt meer kapot dan je lief is. Ook broeken al is dat tegenwoordig mode.

Lees verder!

geplaatst door Indizaterdag 7 juli 2018

Wie niet eerst vertrouwt zal niet begrijpen noch zien

Het mooiste wat het leven biedt
zijn af en toe de dromen
dat alles nog beginnen moet
en ’t beste nog moet komen

Lees verder!

geplaatst door Diemervrijdag 6 juli 2018

Daten is weten

Bestaan ze nog die woestaantrekkelijke mannen , ridders wellicht die nog een blauwtje durven lopen en niet meteen op hun teentjes ( of ander gevoelig lichaamsdeel) zijn getrapt als ik ze toch minder leuk vind dan ik volgens hun profiel en het gezellige chatten ben gaan geloven?

Lees verder!

geplaatst door Pie23Vorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl