Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 31 juli 2018

Weten

Ten opzichte van een ieder iemand ben ik niemand. Niet omdat ik mij minderwaardig vindt maar ook zeker niet meerderwaardig nog gelijke. Ik weet ook niet beter nog wil ik beter weten. Wel anders vanuit mijn eigen beleving.

Lees verder!

geplaatst door Indizondag 29 juli 2018

Primitivo

De kok vindt me leuk. Ik merk het aan alles. Zoekt vanuit de open keuken iets te vaak oogcontact. Komt me zelf mijn bestelling brengen. Geeft me ongevraagd wijnadvies. Vraagt hoe ik het eten vind. En serveert me ook zelf het toetje.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 29 juli 2018

Reisjes

Reisjes
HaJa - weer etnhousiast op zoek naar de meest ideale date met natuurlijk het doel om samen plezier te hebben. Bijvoorbeeld een reis samen – om maar een idee te opperen. Het weer werkt goed mee - hoewel de warmte ook wel een beetje loom kan maken. Vrijdag avond geen bloedmaan gezien door de bewolking hier - ik had gewoon ook naar de sterrenwacht moeten gaan. Even die reisjes -

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 22 juli 2018

GoedHout

Afgelopen week heb ik mij maar weer eens afgevraagd wat liefde eigenlijk is. Naast dat er bekende plaatjes zijn om uit te drukken wat liefde zou zijn, zijn er ook een groot aantal sites te vinden waarop de liefde uitgebreid aan de beurt komt. En merkwaardig genoeg zeggen al die sites allemaal wat anders over

Lees verder!

geplaatst door Rianne - 3 reactiesvrijdag 20 juli 2018

multidaten

Ik houd niet zo van kettingroken en ondertussen ook niet zo van serial dating.

Lees verder!

geplaatst door Pie23woensdag 18 juli 2018

'Koop nooit een rode jas'

De zee. Ik kijk naar haar en ik denk heel in de verte aan De Friese Man. De Friese Man, die De Vrouw op handen draagt, maar ook weet dat zij zelf sterk genoeg is om haar rolkoffer de bus in te tillen. Hij vindt krentenbollen eten op de stoeprand een mooie afsluiting van een ochtendje woonboulevard, samen op zoek naar de ultieme bank voor hem. Je jas vies? Joh, dat ziet toch niemand. Nora Ephron gaf haar boek met columns de titel ‘Koop nooit een rode jas’- en ik ben nu als een razende aan het lezen waarom eigenlijk niet.

Lees verder!

geplaatst door RodeJaswoensdag 18 juli 2018

Tears of Fate (vorm dicht .mob layout)

.

.

.

.

.

.

Lees verder!

geplaatst door Indidinsdag 17 juli 2018

Het Zijn

Het Zijn zelf. Tjee, dat klinkt filosofisch. Waar hebben we het over. Wat heeft dat met daten en relaties te maken? Nou, veel. Want dat hele Zijn is absoluut niet iets anoniems wat zich boven ons hoofd voltrekt. Nee, wij zijn. We zijn allemaal. Het is wat het dichtst bij ons staat. Waar we het meest in betrokken zijn. Zijn. Alles is om te zijn. Alles wat we doen is om te zijn. Al ons doen, denken en beleven dient maar één ding: Zijn. Bestaan. Ook in de liefde. Juist in de liefde. Want wat doet het ons goed als iemand helemaal voor je gaat. Ik ben. Het is een enorme bevestiging van bestaan. Maar aan de andere kant kan je er dan ook weer verschrikkelijk kapot van zijn als iemand je verlaat. En je weer op eigen benen staat.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 4 reactieszondag 15 juli 2018

Allerzins

 .

.

.

.

.

.

Lees verder!

geplaatst door Indizondag 15 juli 2018

Bellen

Kantelen (3) was misschien een betere titel geweest voor dit blog. Kantelen (1) ging over elkaar misverstaan, maar toch begrijpen en denken elkaar te begrijpen, terwijl je volkomen langs elkaar heen praat. Net als in de liefde.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 15 juli 2018

LoLa

Op 6-jarige leeftijd werd LoLa Astanova herkend als muziekaal wonderkind en toegelaten op de V. Uspenski Muziekschool voor Begaafde Kinderen te Tashkent Uzbekistan – toen Russia. Ze studeerde verder te Moskou aan het Tchaikovsky Moskou Staats Conservatorium en gaf al uitvoeringen vanaf haar 8e jaar. Russia heeft zulke goede opvang, begeleiding en

Lees verder!

geplaatst door Riannedonderdag 12 juli 2018

Lof der zotheid: Zot, zoet, beter wijs of beter dwaas?

Het dating-gebeuren even op de korrel, ondubbelzinnig en serieus daten -als dat al bestaat- wordt eventjes beetje dwaas en zot. Een dwaze blog met / moet kunnen een beetje satire of zoete lof over dweepzieke profielen, lachwekkend vermaak & verleiding, pedanterie van fantastische superlatieven en oersaaie grijze clichés. Het lijkt wel van de zotte, als in schijngestalten, hoe we hier met zijn allen koketteren met onze verouderde decolletés al of niet met mooi borsthaar.

Lees verder!

geplaatst door Diemerzondag 8 juli 2018

Graven

Kantelen (2) was misschien een betere titel geweest voor dit blog. Kantelen (1) ging over elkaar misverstaan, maar toch begrijpen en denken elkaar te begrijpen, terwijl je volkomen langs elkaar heen praat. Net als in de liefde.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 8 juli 2018

Contactadvertentie

 

Deze week kreeg ik het weer voor mijn voeten geworpen: Ik was eenzaam en dus jaloers op mijn buurvrouwen met kinderen, huisdieren en een al dan niet gezellige en handige vriend.

Lees verder!

geplaatst door Pie23zondag 8 juli 2018

Gevoelens

Gevoelens van liefde voor een man is, als dat bij mij bij grote uitzondering eens verschijnt, aan de ene kant makkelijk te onderkennen en aan de andere kant zo vreselijk lastig om onder woorden te brengen. Of wellicht beter uitgedrukt – het is heel lastig om de liefde te benoemen en te beredeneren naar het waarom van het geheel. Niet dat je als mens overal een waarom voor dient te vinden, maar bij zo'n puzzel als het gevoel van liefde

Lees verder!

geplaatst door Rianne - 7 reactieszaterdag 7 juli 2018

Haken en ogen

In mijn hoofd speelt “Weet je wat ik wel zou willen zijn? Een bloemetjes gordijn een bloemetjes gordijn” een carnavalskraker uit lang vervlogen tijden. Ik heb niets met carnaval. Ik hoef niet zo nodig drie dagen op mijn dierlijk instinct te leven met afgezette straten omdat de mens in het gunstigste geval terug geworpen op zijn babytijd de weg naar huis kruipt. De ervaringsdeskundigheid als laveloze kan ik op 1 hand tellen en de hulpeloosheid erin en erna verafschuw ik. Drank maakt meer kapot dan je lief is. Ook broeken al is dat tegenwoordig mode.

Lees verder!

geplaatst door Indizaterdag 7 juli 2018

Wie niet eerst vertrouwt zal niet begrijpen noch zien

Het mooiste wat het leven biedt
zijn af en toe de dromen
dat alles nog beginnen moet
en ’t beste nog moet komen

Lees verder!

geplaatst door Diemervrijdag 6 juli 2018

Daten is weten

Bestaan ze nog die woestaantrekkelijke mannen , ridders wellicht die nog een blauwtje durven lopen en niet meteen op hun teentjes ( of ander gevoelig lichaamsdeel) zijn getrapt als ik ze toch minder leuk vind dan ik volgens hun profiel en het gezellige chatten ben gaan geloven?

Lees verder!

geplaatst door Pie23dinsdag 3 juli 2018

Wanneer eigenlijk?

Wij vroegen het ons af, mijn sterke vriendin met de gouden handen en ik: Wanneer wóónt een mens eigenlijk in zijn nieuwe huis? Zodra de verhuizers zijn vertrokken? Zodra het ´oude´ huis naar tevredenheid is opgeleverd? Zodra de nieuwe gemeente je inschrijving heeft verwerkt? Zodra je er hebt geslapen? Zodra de wasmachine er draait? ¨Zodra de kapstok hangt,¨ zei ze beslist, mijn vriendin. Want dat had ze net gedaan, de kapstok ophangen.

Lees verder!

geplaatst door RodeJas - 1 reactiezondag 1 juli 2018

business-deal

Love is a game wordt wel eens gezegd en dat is altijd een goede reden om te bekijken of dat werkelijk zo zou zijn. Het zal in ieder geval slaan op de verschillende stadia van de liefde. Het begin stadium dat een lief gezien wordt en gewonnen dient te worden, het stadium dat de liefde gevierd wordt en het eventuele stadium dat de liefde naar z'n einde loopt.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl