Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 28 augustus 2018

Ongewenste gezamenlijke huishouding.

Met regelmaat merk ik ongewenst een gezamenlijke huishouding te voeren. Een moeilijke situatie waar ik even geen raad mee weet.

Lees verder!

geplaatst door Indidinsdag 28 augustus 2018

Vakantie II

Bijzonder, zo’n vakantie. O, nee, ik ga er niet op uit. Geen verre reizen, kanotochten, wandelingen door het oerwoud of wilde dieren kijken. Ik heb geen plan, niet eens een vraag. Hoe die vakantie in te vullen. Want dan ben je stiekem weer aan het werk.
Nee, bij mij totale ledigheid. Niks meer. Mezelf totaal uit handen. Ha, m’n hele ‘ik’ is verdwenen.
‘s Morgens ligt ‘het’ op bed, en dan ineens, staat ‘het’ weer op. En treft zich dan aan in bezigheden. Aantreffen. Dus bezigheden die ik ook al weer niet zelf bedenk. Dàt is echt vakantie. Het totale niets hoeven, niets moeten. Veel mensen hebben daar moeite mee, hoor ik vaak. Al ze maar even op de bank liggen is er al onrust. O, ja, op de bank, ok, maar dan moet je dat wel eerst verdienen. Maar zomaar? Nee. Misschien zijn we calvinistischer dan we zelf in de gaten hebben. Die eeuwige onrust.

Lees verder!

geplaatst door Parlantemaandag 27 augustus 2018

Ballen


Zoek ik een man met ballen?

Lees verder!

geplaatst door Pie23zondag 26 augustus 2018

Markt

Je zet twee keer de wekker niet in de zomervakantie en het nieuwe schooljaar is begonnen. En ook al weet je dat aan alles een einde komt, als het dan weer eenmaal zo ver is, dat je je realiseert dat je de wekker moet zetten voor morgen, dan valt dat besef toch rauw op je dak.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 26 augustus 2018

Lief

Mijn nieuw gevonden lief en ik gaan een lang weekeindje weg met z'n tweeën en kijken hoe dat ons alletwee bevalt om zo samen op te trekken. De toekomst ligt voor elk van ons nog open, maar het is heerlijk om samen een paar dagen lang de zon achterna te gaan. Genieten van elkaars aanwezigheid en

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 19 augustus 2018

Blablablablabla

Al bloggend en andere blogs lezende bekruipt me het gevoel dat ik toch wel primitief en ongepolijst Nederlands spreek en schrijf.

Lees verder!

geplaatst door Pie23zondag 19 augustus 2018

Koffie

De acceptatie van de ander, de genegenheid voor de ander, de toewijding aan de ander en de kracht om de ander volledig de ruimte en vrijheid te geven om zichzelf te kunnen zijn. Een betere omschrijving van de liefde valt er bijna niet te vinden. Zo mooi geschreven, zo mooi gezegd en

Lees verder!

geplaatst door Riannemaandag 13 augustus 2018

Zeilen

Wat een zomer! Ik houd van het strand. Ik woon aan het strand, nog net niet erop, en ik werk in het onderwijs, dus in de zomer is elke dag voor mij ‘another day in paradise’. Eén minpuntje: op mijn strand houdt ook een catamaranzeilschool huis.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 12 augustus 2018

Ik hou van je ik hou van je.....

Ik hou van je ik hou van je……..
Het steekt net als mijn zere hand van het bonzen op de buiten deur.

Lees verder!

geplaatst door Indizondag 12 augustus 2018

Hello

Hello again, hello. Just called to say hello. Zulke mooie openingszinnen die horen bij een iets meer uitgelopen en zeer positief verlopen kennismaking. De gedachten aan die ander, het verlangen om bij die ander te zijn. Wie heeft dat niet meegemaakt in zijn/haar leven. Gedachten aan de ander die

Lees verder!

geplaatst door Riannedinsdag 7 augustus 2018

Vakantie

Ik schrijf. Naast blogs op dit platform. Filosofisch schrijven. Is mooi en verrijkend. Maar maakt veel aanspraak op me. Dat is niet zozeer door moeizaam denken, maar juist door stil verstaan. Van waaruit het contact ontstaat. Van waaruit dingen oplichten. Maar nu ben ik moe.
Dus even pas op de plaats. De boeken gaan dicht, en de pen gaat neer. Voor nu alleen maar aardse onbenulligheden. Wandelen, terrasje, ijsje, tutten in m’n tuin. En s’avonds de TV, de benen op de bank. ‘Eén tegen 100’. Of de EK. Of ‘De slimste mens’. 

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 1 reactiezondag 5 augustus 2018

Daten

Het daten als hobby. Maar dan wel een hobby met een serieuze ondertoon – als het goed is tenminste. De bedoeling is toch om via het daten de juiste man of vrouw te vinden waarmee het klikt en waarmee geprobeerd kan worden de verliefdheid overgaand in liefde te laten groeien. En wel zodanig dat je je als zoekende weer van de datingsite kan laten uitschrijven. Je zou een datingsite kunnen omschrijven als

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl