Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 28 augustus 2018

Ongewenste gezamenlijke huishouding.

Met regelmaat merk ik ongewenst een gezamenlijke huishouding te voeren. Een moeilijke situatie waar ik even geen raad mee weet.

Lees verder!

geplaatst door Indidinsdag 28 augustus 2018

Vakantie II

Bijzonder, zo’n vakantie. O, nee, ik ga er niet op uit. Geen verre reizen, kanotochten, wandelingen door het oerwoud of wilde dieren kijken. Ik heb geen plan, niet eens een vraag. Hoe die vakantie in te vullen. Want dan ben je stiekem weer aan het werk.
Nee, bij mij totale ledigheid. Niks meer. Mezelf totaal uit handen. Ha, m’n hele ‘ik’ is verdwenen.
‘s Morgens ligt ‘het’ op bed, en dan ineens, staat ‘het’ weer op. En treft zich dan aan in bezigheden. Aantreffen. Dus bezigheden die ik ook al weer niet zelf bedenk. Dàt is echt vakantie. Het totale niets hoeven, niets moeten. Veel mensen hebben daar moeite mee, hoor ik vaak. Al ze maar even op de bank liggen is er al onrust. O, ja, op de bank, ok, maar dan moet je dat wel eerst verdienen. Maar zomaar? Nee. Misschien zijn we calvinistischer dan we zelf in de gaten hebben. Die eeuwige onrust.

Lees verder!

geplaatst door Parlantemaandag 27 augustus 2018

Ballen


Zoek ik een man met ballen?

Lees verder!

geplaatst door Pie23zondag 19 augustus 2018

Blablablablabla

Al bloggend en andere blogs lezende bekruipt me het gevoel dat ik toch wel primitief en ongepolijst Nederlands spreek en schrijf.

Lees verder!

geplaatst door Pie23zondag 12 augustus 2018

Ik hou van je ik hou van je.....

Ik hou van je ik hou van je……..
Het steekt net als mijn zere hand van het bonzen op de buiten deur.

Lees verder!

geplaatst door Indidinsdag 7 augustus 2018

Vakantie

Ik schrijf. Naast blogs op dit platform. Filosofisch schrijven. Is mooi en verrijkend. Maar maakt veel aanspraak op me. Dat is niet zozeer door moeizaam denken, maar juist door stil verstaan. Van waaruit het contact ontstaat. Van waaruit dingen oplichten. Maar nu ben ik moe.
Dus even pas op de plaats. De boeken gaan dicht, en de pen gaat neer. Voor nu alleen maar aardse onbenulligheden. Wandelen, terrasje, ijsje, tutten in m’n tuin. En s’avonds de TV, de benen op de bank. ‘Eén tegen 100’. Of de EK. Of ‘De slimste mens’. 

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl