Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 24 september 2018

Veel praatjes weinig wol

In het ziekenhuis ligt hij, appt hij mij. Hij werd gedotterd want het ging toch niet zo goed met hem. Die ‘hij’ was een ex-nondate van mij. Aangezien wij als vrienden contact zijn blijven houden omdat het slim is omdat ik heel aardig ben, veel vriendinnen heb en mensen graag aan elkaar voorstel.

Ik bezocht hem meteen in het ziekenhuis. Als je ziek bent, dan vind ik dat je bezoek moet hebben. Triomfantelijk en met veel praatjes lag hij daar over hoe geweldig hij het weer voor elkaar heeft.

Lees verder!

geplaatst door Shirleymaandag 24 september 2018

Cimeroni


Omdat ik verbaasd en verwonderd ben over de liedjes van verlangen naar romantische liefde op deze site moest ik aan Anneke God Hebbe Haar Ziel Grönloh denken.

Lees verder!

geplaatst door Pie23dinsdag 18 september 2018

De man en de appelboom.

Met regelmaat verleg ik een steen. Daarbij kwam deze steen op mijn pad die ik graag wil delen

Lees verder!

geplaatst door Indimaandag 17 september 2018

Een relatie met de Heer

Kwam ze weer tegen. De Jehovagetuigen. Ik liep net naar buiten op weg naar de vuilnisbak. Een heel ploegje. Je herkent ze onmiddellijk. Ze lijken op makelaars. Maar toch ook niet. Maar je ziet het. Eigenlijk angstige mensen. Houvast in de Heer. Elke dag op pad om het koninkrijk Gods te beërven. Ze moeten wel. Voor hun zieleheil.

Lees verder!

geplaatst door Parlantemaandag 10 september 2018

Stel


Ik ben aan het leren om mijn leven alleen en zelfstandig in te richten maar ben momenteel allesbehalve een happy single.

Lees verder!

geplaatst door Pie23Vorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl