Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 30 september 2018

HoeTeDoen

Er blijken zowaar acht wetenschappelijke manieren te zijn om iemand verliefd op je te laten worden. Manieren onderzocht door diverse goed te boek staande wetenschappelijke instituten. En zonder twijfel hebben de onderzoekers hun werk met het nodige plezier gedaan. De genoemde manieren zijn aardig, dus hierbij een kleine opsomming daarvan. Ten eerste schijn je

Lees verder!

geplaatst door Riannemaandag 24 september 2018

Piek

Dat onderzoek volgens welk zou blijken dat vrouwen op hun achttiende pieken in hun online datingcarrière en mannen op hun vijftigste liet me maar niet los.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiemaandag 24 september 2018

Veel praatjes weinig wol

In het ziekenhuis ligt hij, appt hij mij. Hij werd gedotterd want het ging toch niet zo goed met hem. Die ‘hij’ was een ex-nondate van mij. Aangezien wij als vrienden contact zijn blijven houden omdat het slim is omdat ik heel aardig ben, veel vriendinnen heb en mensen graag aan elkaar voorstel.

Ik bezocht hem meteen in het ziekenhuis. Als je ziek bent, dan vind ik dat je bezoek moet hebben. Triomfantelijk en met veel praatjes lag hij daar over hoe geweldig hij het weer voor elkaar heeft.

Lees verder!

geplaatst door Shirleymaandag 24 september 2018

Wat doe je als het regent?

Ik ben geen beginneling in de liefde, maar wat het kopen van een nieuwe bank betreft ben ik zo groen als gras, zo groen als mijn favoriete jurk, zo groen als de bankjes in de stoptrein tussen Utrecht en Zwolle. ¨Als u in de rijrichting kijkt, kunt u aan de rechterzijde uitstappen,¨ laat de conducteur er via de luidsprekers weten. Ik kijk in de rijrichting maar blijf rustig zitten; de trein raast nog over de Veluwe. Schuin voor me staat een man op en bonkt met zijn vuist tegen het raam. Hij kijkt woedend naar de vrouw vlak voor hem op het groene bankje.

Lees verder!

geplaatst door RodeJasmaandag 24 september 2018

Cimeroni


Omdat ik verbaasd en verwonderd ben over de liedjes van verlangen naar romantische liefde op deze site moest ik aan Anneke God Hebbe Haar Ziel Grönloh denken.

Lees verder!

geplaatst door Pie23zondag 23 september 2018

DePlayer

Hebt u daar ook wel eens mee te maken gehad? Een man die vreselijk zijn best doet om je als vrouw binnen te halen. De man die van alles aan fantastisch belooft. De man die zich zodanig prettig charmant voordoet dat je dat als vrouw op den duur nog geloven gaat ook. Een player noemen ze dat in het date-jargon en

Lees verder!

geplaatst door Riannedinsdag 18 september 2018

De man en de appelboom.

Met regelmaat verleg ik een steen. Daarbij kwam deze steen op mijn pad die ik graag wil delen

Lees verder!

geplaatst door Indimaandag 17 september 2018

Een relatie met de Heer

Kwam ze weer tegen. De Jehovagetuigen. Ik liep net naar buiten op weg naar de vuilnisbak. Een heel ploegje. Je herkent ze onmiddellijk. Ze lijken op makelaars. Maar toch ook niet. Maar je ziet het. Eigenlijk angstige mensen. Houvast in de Heer. Elke dag op pad om het koninkrijk Gods te beërven. Ze moeten wel. Voor hun zieleheil.

Lees verder!

geplaatst door Parlantemaandag 17 september 2018

De man in de bibliotheek

Ik ging de stad in voor boodschappen en ik had een briefje bij me. ‘Bank lamp ronde tafel dadels yam-desembrood yoghurt stadsplattegrond FM-antenne watermeloen,’ stond erop. Zo’n boodschappenlijstje is nuttig; hoe zou ik anders met zowel een stadsplattegrond als een watermeloen kunnen thuiskomen? Ooit had ik een geliefde die me bloemen beloofde als ik geen boodschappenlijstjes meer zou schrijven. Als ik zou onthouden wat ik moest kopen. Lieverd, ik denk niet altijd aan je, en zeker niet aan je dorst. Ik kan zomaar vergeten om bier voor je te kopen.

Lees verder!

geplaatst door RodeJaszondag 16 september 2018

Trots

Als ik op zo'n woord als – trots – stuit, ga ik eerst eens kijken bij Wiki wat daar voor vertaling en uitleg voor staat. Nu – trots – is de aanduiding van iemands eergevoel, een menselijke emotie die soms ook met ijdelheid of hoogmoed gepaard kan gaan. Ik heb er helemaal geen zin in om uitvoerig bij alle vergelijkingen van het woord trots te blijven stilstaan. Ik stuitte alleen maar op

Lees verder!

geplaatst door Riannemaandag 10 september 2018

Begeerlijk

Het is weer blogtijd, volgens de redactie. Vooruit, maar om het nu alweer over mijn werk te hebben, waar ik aan het begin van het schooljaar tot over mijn oren inzit, dat is ook zowat. Over de liefde dan? Nee, want ik zit tot over mijn oren in mijn werk en daar heb ik dus helemaal geen tijd voor.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiemaandag 10 september 2018

Stel


Ik ben aan het leren om mijn leven alleen en zelfstandig in te richten maar ben momenteel allesbehalve een happy single.

Lees verder!

geplaatst door Pie23zondag 9 september 2018

Voelen

Ik bevind mij in een sfeer van tevredenheid en voel mij redelijk groots en fantastisch. Wat is het toch prettig om met mijn handen langs het lichaam van een man te gaan en alle bijzonderheden te voelen die ik daar tegen kom. Wat is het toch prettig

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl