Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 26 november 2018

Afscheid

Afscheid is een beetje sterven zeggen de Fransen zo mooi. En als je maar genoeg kleine beetjes sterft ben je dan reddeloos verloren en ten dode opgeschreven?
Ik verwacht dat mijn afscheid van het virtuele daten veel ruimte zal gaan geven om in het echte leven nog fijnere contactmomenten te hebben.
Dus afscheid van dit “platte” medium zal me weer meer tot leven wekken verwacht ik. Want ik wil al mijn zintuigen gebruiken en niet alleen beoordeeld worden op mijn beeldige foto’s en fantastische teksten.

Lees verder!

geplaatst door Pie23vrijdag 23 november 2018

Onbereikbaarheid II

Ja, bijzonder. Zo eens in de vijftien jaar, dus een paar keer in mijn leven, overkomt me dat. Tussen alle dates, afspraakjes en nieuwe mensen door, boem, zit er ineens iemand tussen die me echt en wel heel verschrikkelijk raakt. Kijk, natuurlijk, er zijn zeker mensen die mij boeien, leuk om af en toe mee samen te zijn, even m’n leven mee te delen. Soms ook wel bijzonder en intens. Maar dit was anders. Anders dan al het voorgaande. Dit kwam als een moker binnen. Ik schrok, zo heftig was het. De klap van een onvoorstelbaar thuiskomen. Maar tegelijkertijd ook enorme angst. Wat was dit? Wat gebeurde er? Waarom die angst? Was het angst dat juist dit moois toch weer voorbij zou gaan?

Lees verder!

geplaatst door Parlantedonderdag 22 november 2018
zondag 18 november 2018

Zien en gezien worden


Dat is misschien wel de essentie van het leven.

Lees verder!

geplaatst door Pie23zondag 18 november 2018

United Childrens Day. 20-11-2018

.

.

.

.

.

In liefde voor wat de toekomst in zich heeft. Indi.

Lees verder!

geplaatst door Indiwoensdag 7 november 2018

Onbereikbaar

Stil, boos op het leven, hoe ik soms weer een mooie ziel ontmoet, met ook dezelfde helderheid, van de werkelijkheid zelf echt voelen, wat mij onmiddellijk een thuis verschaft, een samen. Een mens die ook echt kijkt, ziet, ongefilterd op een of andere manier het leven voelt, de dingen om ons heen in wat ze ademen van onze tijd.
Maar ze twijfelt aan zichzelf, laat uitendelijk toch haar oren naar wat mensen zeggen hangen. Uit angst dat je anders alleen zult staan. Dus is daar toch in meegegaan. Doodsbang om op eigen kompas te varen. Omdat ze denkt, dan kun je gaan.

Lees verder!

geplaatst door Parlantemaandag 5 november 2018

Geen zin


Er kwam een verzoek voor een nieuw blog en ik deed al twee pogingen die allebei niet willen vlotten.

Lees verder!

geplaatst door Pie23Vorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl