Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 30 december 2018

Liefde

Zoeken we niet allemaal de liefde op een datingsite zoals deze?! Juist die ene (en wat voor mij zeker belangrijk is) ongebonden betrouwbare man die aangenaam oogt en zo prettig in de omgang is. De man die alles doet om mij als vrouw gelukkig te zien. En daardoor ervoor zorgt

Lees verder!

geplaatst door Riannezaterdag 29 december 2018

Daten, jezelf verkopen?

We kennen ze allemaal. Mensen die zich ergens op laten voorstaan. Doe ik zelf ook. Dat ik mezelf in gesprekken met onbekenden toch iets kleurrijker presenteer dan m’n rauwe werkelijkheid. Waarom? In elk date betrap ik me erop. Vooral als iemand echt interessant is. En ik dus iets te verliezen heb. Valt me tegen van mezelf. Ik dacht dat ik dat inmiddels wel ontstegen was. Maar voor ik het weet is het al gebeurd. Ik zit erbij en kijk er na. Het slaat natuurlijk nergens op, om mezelf toch stiekem mooier voor te doen. Waar gaat het over? Want ik wil toch iemand vinden die van me houdt om wie ik zèlf ben, met alles op en aan me?

Lees verder!

geplaatst door Parlantedinsdag 25 december 2018

Dag 2018 dag wat was en kon zijn.

Dag 2018, dag wat was en kon zijn.
En alles wat het sierde en alles wat ik vierde. Zowel werktuigelijk als in feestelijke betekenis. Het behoort bijna tot het verleden.

Lees verder!

geplaatst door Indi - 1 reactiezondag 23 december 2018

Kerst

Kerst is altijd de tijd waarin ik verloren raak in het doolhof wat goedwillenden mij van kindsbeen af aan probeerden uit te leggen. Helaas – dat is nooit gelukt. Om maar direct te noemen de

Lees verder!

geplaatst door Riannedonderdag 20 december 2018

Mango

Het is toch blokkeerfries geworden. Balanstrutje vond ik zelf weliswaar een goede vondst, maar toch wel een met een behoorlijk negatieve connotatie. En yogasnuiver is op drie geëindigd, dus eind goed al goed.

Lees verder!

geplaatst door Janszendinsdag 18 december 2018

Hutspot met saffraan

Soms denk ik: Ik kan hier beter een kookrubriek beginnen. Recepten voor beginnende en gevorderde vrijgezellen v/m. Recepten voor wie eigenlijk hongert naar seks, recepten voor als Hij/Zij komt eten, recepten voor bij ´Boer zoekt vrouw´, recepten uit een lege koelkast. Met een kookrubriek zou ik me onwijs nuttig voelen. Aards. Nu zit ik met een ratjetoe aan vertelsel-restjes die nergens bij passen, wetenswaardigheden die maar geen verhaal willen worden, losse ideeën die geen onderlinge samenhang hebben. Behalve dat ze over de liefde gaan - en tot voedsel voor de ziel kunnen dienen.

Lees verder!

geplaatst door RodeJaszondag 16 december 2018

Try

Een datingsite is echt iets – als je het alleen zijn op een gegeven moment beu bent, en toch eens wilt kijken of er niet nog ergens een man voor jou rondloopt. Dan ga je het toch ook een keer proberen die man via een datingite te vinden. Je hoopt

Lees verder!

geplaatst door Rianne - 2 reactiesvrijdag 14 december 2018

Midwinter call

.

.

.

.

.

.

Lees verder!

geplaatst door Indizondag 9 december 2018

L

Het is altijd aanwezig en niemand kijkt daar van op, want het is een algemeen gegeven dat het er is. Ieder mens wordt met de aanwezigheid daarvan geboren, groeit ermee op en wordt er oud mee. Het heeft invloed op alles wat leeft – mens, dier, plant en ook op je humeur. Het kan helder zijn, zelfs fel

Lees verder!

geplaatst door Riannewoensdag 5 december 2018

Balans

Het is weer de tijd van het jaar. De tijd van de lijstjes. Alhoewel, er zijn er dit jaar nog maar twee over die op mijn sympathie kunnen rekenen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiedinsdag 4 december 2018

Rouw

Ik kan haar pas weer zien als de lading er af is. En het me dus ook niets meer interesseert. Dus ik zal haar nooit meer zien. Zo weet ik dat het voor altijd klaar is. Tot zo lang zal ik moeten wachten en rouwen. Dan ben ik echt bevrijd. Omdat de golven zich achter me sluiten. Maar dat sluiten, dat doet ontzettend pijn. Iedere seconde is lijden. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Tot die monsters er niet meer zijn. Het klaar is.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 1 reactiezondag 2 december 2018

Water bij de wijn

De herfst blies zich op in de lucht, de herfst stortte zich in het water, de herfst hield huis in de winkelstraat, de herfst stroomde van mijn nieuwe rode jas, de herfst zong een liedje in mijn hoofd. ‘Gekken en doden blijven eeuwig jong’* was zijn tekst maar de melodie was ik vergeten; atonaal blijft nu eenmaal zelden hangen. Juist dit stukje tekst echter werd zo vaak gezongen dat het waar werd. Gekken en doden blijven eeuwig jong. Ondertussen liep ik langs de vaart naar huis, een kwartier recht tegen regen en wind in, een kwartier met regen en wind van opzij. Ik was blij met mijn nieuwe rode jas.

Lees verder!

geplaatst door RodeJaszondag 2 december 2018

Keuzes

Het is altijd aardig om aandacht te besteden aan wat een mens mooi vindt aan een ander. Want mooie mensen zouden het meest aantrekkelijk zijn. En bij het daten worden de eerste keuzes gemaakt op basis van het uiterlijk van de ander. Wat vindt een zoekende nu mooi aan de ander. Het blijkt dat hoeveel mensen er zijn – hoeveel verschillende

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl