Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 6 januari 2019

GoedeVoornemens


Bij nieuwjaar en de dagen daarna bedenk ik altijd, zoals velen onder ons dat doen, de goede voornemens voor het komende jaar. Het gezegde is dat goede voornemens altijd een kort leven beschoren zijn. Maar daar ga ik dit jaar een uitzondering op maken. Ik ga mij het hele jaar houden aan al mijn goede voornemens. Zoals het niet meer eten van chocolade, zoals het alleen maar daten als er duidelijk sprake is van een betrouwbaar fijn man, zoals het houden bij mannen met blauwe ogen. Grijze en groene ogen kunnen bij uitzondering ook nog, maar met bruine en zwarte ogen heb ik altijd een probleem. Zoals het nog meer bewegen, het nog meer naar de sportschool gaan. Zoals het opnieuw van dichtbij gaan volgen van de gemeente politiek. Zoals het eindelijk aanschaffen van de fiets die ik al jaren niet meer bezit doordat ik de laatste fiets tijdelijk uitleende aan een in Utrecht studerend kind en een fietsendief mijn fiets ook leuk vond. Zoals het schrijven van mijn 2de boek en dat een bestseller maken. Zoals eindelijk de studiereis naar België/Frankrijk in navolging van mijn interesses in de Merovingische koningen, de Katharen en de Tempeliers, samen met mijn geleerde begeleider die enthousiast meedenkt en meegaat – Joepie. Daarnaast heb ik nog het goede voornemen om mij het hele jaar door grandioos te gaan amuseren. En zeker dat laatste voornemen gaat mij lukken. Als ik de chocolade laat staan, dan krijg ik ook niet meer de opmerking van een lieverd eind verleden jaar dat mijn hang naar chocolade wel eens een compensatie zou kunnen zijn van mijn gemis aan een man. Niet dat ik het de lieverd kwalijk neem dat hij dat zei – bij een aardige contact mag een grapje over en weer gemaakt worden. Maar die opmerking is wel bij mij blijven hangen; samen met de vraag of hij gelijk had of niet. Maar geen chocolade meer, wil meteen zeggen dat elk verband, met welke compensatie dan ook, er niet meer is. Ach – alleen zijn is zo vervelend nog niet. Hoewel ik de gezelligheid met een man wel eens mis en zeker zijn lichaam tegen mij aan, zijn aandacht, zijn liefkozingen, zijn kleine presentjes en zijn visies over van alles en nog wat. Maar alle kaartlezers en psychic predictors over de hele wereld heen vertellen mij dat mijn soulmate dit jaar zeker tevoorschijn komt. Wat ben ik benieuwd naar die man.


geplaatst door Rianne - 1186 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl