Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 8 januari 2019

Iím never gonna fall in love againÖ.

https://youtu.be/5vMx63ZCd88

Gelukkig (voor mij) heb ik hier helemaal geen inspraak in. Ik heb geloof in liefde. Met hoogte en diepte punten. Onwrikbare liefde, het soort waar ik voor naar de hel zou gaan om hulp te halen….en geloof me, ik ben er verschillende keren geweest. Het verwonderd me meer dat de hel mij niet eens meer afschrikt.
In alle jaren dat ik aan het daten ben en intussen honderden verhalen van mannen en vrouwen heb gehoord hun hoop en twijfels en angsten over hun liefde. Lees het goed, liefde gaat niet over de ander, het gaat over je eigen hart en die angsten te overwinnen.
Ik kon de rand van mijn doodskist bijna aanraken, eigenlijk was ik er wel klaar mee en bereid om te gaan. Het lot besliste anders. Alles lag op zijn kant en ik besefte dat niet doodgaan de uitdaging is maar leven en accepteren dat leven turbulent is. Hiervoor kan ik alleen maar dankbaar zijn anders is het een soort van vakantie waar je alleen maar in de zon op je bedje ligt te bakken. Saai.
En zo begon mijn ‘avontuur’ weer.
Ik zag zijn foto en las zijn summiere profiel. Dacht bij mijzelf, geef het een gooi.
We schreven en tenslotte gingen we over met naar elkaar bellen. Zijn woorden waren lief en zijn stem heerlijk, het raakte bij mij de gevoelige snaar. Ik werd verliefd! Dat terwijl ik die goeie man nog nooit gezien had! Natuurlijk ben ik niet achterlijk ondanks alle blijdschap die ik voelde. Vreemd hoe je gevoelens kunt scheiden en het geluid van alarm belletjes in je achterhoofd zachter kunt zetten.
Ik ging ervoor om het in de mooiste vorm te gieten en zette mijn vorige minnaar op ‘hold’. Ik had te vroeg gejuicht! In die twee maanden werden twee dates met mijn lief afgesproken en elke keer kwam er wel ‘iets’ tussen. Hij vertelde wel dat zijn vrienden hem op deze site hebben gezet. “Wat leuk! “ Zei ik. Helaas zei hij erbij :” Het was om hem te pesten.” En toch, onze telefoongesprekken bleven doorgaan. Natuurlijk ken ik het programma “Catfish” en besluit dat het meer iets over de ander zegt dan over mij. Tenslotte moet je gewetenloos kunnen liegen en wat je gezegd hebt ook nog kunnen onthouden. Jammer voor hem dat ik een heel goed geheugen heb over wat en met welke intonatie dingen gezegd zijn. Na het gevoel van ‘jammer’ komt het gevoel van vermakelijkheid en zie ik de humor er wel van in. Gevoelsmatig doe ik dus wel een stapje achteruit.
Maar goed. Aan alles kwam plotseling een eind en ik hoorde niks meer…. Mijn berichten worden niet meer beantwoord en mijn telefoontjes opgehangen. Tja… een koude douche. Nou douche ik altijd koud na, letterlijk. Maar wat zal ik hier nou eens van maken?
Mijn idee: De energie van een goede spermatozoïde zet alles op alles om bij een eicel te komen, deze zal wel ziek zijn geweest…in zijn hoofd.


geplaatst door Shirley - 2588 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl