Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 17 februari 2019

Contact

People come into your life for a reason, a season or a lifetime. Een zin waar ik zomaar bovenop botste en daarna maar een aantal keren ben gaan herlezen. Een dergelijk gezegde geeft altijd direct een stroom van gedachten, in de mening dat het een bepaalde bedoeling zal hebben dat ik dat lees. Als iemand je leven binnenkomt voor een bepaalde reden, dan suggereert zoiets toch dat je van die persoon wat zou kunnen leren. En zou ik iets geleerd kunnen hebben van die paar mannen die ik mijn leven heb laten binnenlopen. Daarnaast lijkt de eerste zin van dit blogje ook een beetje op de slechts gekozen openingszin bij een eerste kennismaking en wel – Heb ik je niet al eens ergens eerder gezien? Er zijn tijden geweest dat ik de indruk kreeg dat mannen steeds dat zelfde openingszinnetje gebruikten. Maar een dubbelganger heb ik niet en voeling met de uitgaanswereld heb ik ook niet. Dus zo'n openingszinnetje trof bij mij nimmer het waarschijnlijk beoogde doel. Eerder gebeurde het tegenover gestelde want ik was bij zo'n opmerking altijd meteen weg. Jammer hoor. Maar ja – de vraag blijft of de eerste zin van dit blogje waarheid bevat of niet waar is. Zou er waarheid zitten in dat gezegde dan meen ik toch eens omhoog te mogen roepen dat het nu wel zat is geweest met het toesturen van leugenachtige onbetrouwbare mannen. Zou er al een reden zijn geweest om dergelijk foute mannen mijn leven in te sturen, dan meen ik inmiddels een overdosis kennis te bezitten van mannelijke onbetrouwbaarheid. Bij de laatste fling (meer was het niet) stimuleerde hij en leerde ik bijvoorbeeld alleen maar om foto's van mijzelf te maken. Eerlijk is eerlijk – ik wist niet dat ik het in mij had om zulke aardige foto's van mijzelf te produceren en het applaus van de andere kant was navernant. Dus toch iets geleerd van dat verder waardeloze contact. Hoewel ik mij nog steeds afvraag wat die man eigenlijk met mijn foto's wilde. Maar ik vertrouw er op dat u die laatste vraag als lezer wel zelf kunt beantwoorden. Gebruik gewoon uw fantasie. Maar zou dat gezegde in de eerste zin van dit blogje waar zijn, dan wordt het hoog tijd dat de Goden mij nu eindelijk eens een man toesturen die leuk is, betrouwbaar en integer. Liefst een man die het in zich heeft om te blijven boeien. Dat moet toch niet zo moeilijk zijn voor de Goden – denk ik dan. Ach – ik ken er wel eentje en misschien zelfs wel twee aardigerds, die volledig voldoen aan alle wensen. Het is eigenlijk wel beter om uit te gaan van het gegeven dat de eerste zin van dit blogje waarheid is. Dat biedt wat meer perspectief dan dat ik uitga van het tegenovergestelde.


geplaatst door Rianne - 1247 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl