Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 22 februari 2019

De Mondscheinsonate

Hij stond al veel te lang op mij te wachten, zei hij, de vrolijk verdrietige man met wie ik verkering zou krijgen. Hij stond daar: een fascinerende mix van fysieke kracht, wijsheid, seks en stijl.
Ik zou zijn geur willen drinken, zijn verschoten t-shirt willen opstropen om te voelen of hij waar is. Hij wil sandalen voor me kopen want ik moest persé wandelschoenen aan van hem en ik had naar hem geluisterd al was het verschrikkelijk warm.

Zo leven we een jaar lang onze wederzijdse onbegrijpelijkheden op de glijdende schaal van alles naar niets: Ik luister naar hem en hij verbetert mijn vergissing met imaginaire rode rozen; ik luister naar hem en hij verbetert mijn vergissing met ongeduldige seks; ik luister niet naar hem en hij verbetert mijn vergissing met onbedaarlijk zwijgen.
Hij was een veelzijdig man.

We zoenden tijdens die eerste ontmoeting, liggend op een betonnen uitsteeksel in de ebbende zee; we wisten immers nog niet goed wie we waren zo samen en wat we van elkaar zouden worden.
Drie uren later al begrijpt hij niet waarom ik vanaf nu niet bij hem ga wonen, voor altijd bij hem ga wonen, voor altijd bij hem heb gewoond. En terwijl mijn tijd drong, speelden zijn handen de Mondscheinsonate.

Zijn licht is verblindend; zijn koers is de verraderlijke stroom, zijn vel is magnetisch, zijn hitte hard en efficiënt. Zijn arm om mijn schouders is een vuurrode jas, zijn hand streelt op mijn rug een glorieuze deken. Zijn ogen branden in mijn ziel - en ik?
Ik dwaal door zijn paradijs en zoek de vrouw die ik ooit was. De vrouw die ik nooit was.

Hij is vergroeid met haar en verslingerd aan mij. Maar hoe kan háár naleven ooit míjn leven zijn? Hoe vertwijfeld kunnen twee minnespelers zijn, hoe verslagen twee verliefde strijders? Verschroeid zijn mijn stembanden, onhoorbaar mijn louterende woorden.
Blijf bij me, ga maar; blijf bij me, ga maar; blijf bij me, ga maar.

Hij ging en kwam terug met een bos bloemen, een fles wijn en zachte witte touwen. Zijn cynisme won - al was het geen wedstrijd wat mij betreft.
Blijf bij me. Ga dan maar.

Zo hard mis ik de hitte.

 


geplaatst door RodeJas - 1351 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl