Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 10 februari 2019

Lost

Ik sta op het perron en kijk de trein na waar hij, na een laatste warme omhelzing, net is ingestapt en nu mee verdwijnt. Ik zie nog zijn gezicht als hij naar mij kijkt met een vrolijke grijns. Hij wuift naar mij. Ik wuif terug naar hem totdat ik hem niet meer kan zien. Door mijn hoofd neuriet het lied – So Lost Without You. Helpt niet natuurlijk. Dat is slechts een bevestiging van het gevoel dat langzaam maar zeker mijn hele wezen in beslag aan het nemen is. Een gevoel van verlorenheid zonder hem – het gevoel dat ik graag hem weer bij mij zou willen hebben. Hij komt weer terug – natuurlijk komt hij weer terug. Wanneer weten we nog niet. Kan over een paar weken zijn, maar ook over een paar maanden. Afhankelijk van zijn en mijn omstandigheden. Die gedachte maakt mij weer wat rustiger. Normaal loop ik nooit met iemand mee het perron op waarvan zijn trein vertrekt. Meestal zet ik de treinreiziger gewoon voor de ingang van het centraal station af, roep iets van – dag liefie en de groeten aan.... – en rijd weer weg. Dit keer voelde ik de aandrang om het anders aan te pakken. Dus heb ik mijn auto geparkeerd in de parkeergarage onder het station en zijn wij samen, al pratend en kijkend naar elkaar, via de roltrap het station binnengewandeld. Hij is ook een voor mij heel speciaal persoon. Wij kennen elkaar al zo lang, zijn goede vrienden geworden en elke keer is het vreselijk aardig om elkaar weer te treffen. Waarna wij altijd beiden weer terug gaan naar onze eigen besognes. Dit is de eerste keer dat zijn vertrek anders voelt en ik plotseling een gevoel van gemis boven voel komen. Ik sta daar zelf van te kijken. Wellicht omdat deze man mij altijd gevoelens van geborgenheid, veiligheid en warmte geeft; gevoelens die ik zo graag voel bij een man. Er is geen noodzaak om hem direct te vertellen hoe ik mij voel op dit moment. Het laatste dat ik wil, is dat hij schrikt van wat ik zeg. Wij hebben al heel lang een goede vriendschap met elkaar. Eerlijkheid is in dit geval in staat om alles kapot te maken wat wij hebben opgebouwd samen. Nee – laat ik eerst maar eens voor mijzelf helder krijgen wat dat gevoel inhoudt. Is dat gevoel blijvend, of zal het na een dag of wat weer afzwakken. Tijd – dat is wat ik even nodig heb. Zal hij het ook gevoeld hebben, vraag ik mij af. Zal bij hem langzaam maar zeker ook een gevoel van gemis zijn gegroeid. Of zal het deze keer voor hem net zo geweest zijn als alle eerdere keren dat wij samen optrokken. Nog steeds in gedachten loop ik het Centraal Station uit, op weg naar mijn auto. De zon schijnt vrolijk in mijn gezicht en ik voel mij wonderlijk rustig en goed. Het was zo prettig weer samen met hem, met zijn enorme kennis van zaken en de vele interesses die wij delen. Woorden die door mijn hoofd blijven draaien, net alsof ik mij in een draaimolen bevindt. Zal ik hem vertellen wat ik gevoeld heb of is het beter mijn mond te houden. Moeilijk, moeilijk, moeilijk – ik zie wel de volgende keer.


geplaatst door Rianne - 1295 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl