Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 3 maart 2019

Aandacht

Aandacht, aandacht, aandacht en nog eens aandacht. Heel, heel, heel en heel veel aandacht – dat is wat ik wil krijgen van de man die ik lief heb. Gewoon – aandacht om onze liefde te vieren en aandacht om onze liefde te bezegelen. Aandacht omdat ik zoiets verdiend heb. Aandacht om de twijfels en onzekerheden over de relatie – die aan het begin van zoiets toch altijd ergens op de achtergrond ronddolen en meewandelen – definitief de nek om te draaien. Aandacht om de zekerheid te krijgen dat hij dezelfde gevoelens voor mij heeft als ik voor hem heb. Aandacht zodat hij alleen nog maar mij ziet en geen enkele andere vrouw meer interessant vindt. Aandacht om mij prettig te voelen, waardoor ik hem de aandacht zal kunnen geven die ik vind dat hij verdient. Aandacht waar ik van wil genieten en waarvan ik dansend door mijn huis loop. Aandacht die nodig is voor het opbouwen van onze kennis van elkaar en van onze voorkeuren op welk gebied dan ook. Aandacht om mijzelf mooi en begeerd te voelen. Aandacht om hem telkens te doen terugdenken aan het laatste moment dat wij bij elkaar waren, zodat hij mij zo snel mogelijk weer wil zien. Aandacht zodat hij mij niet meer uit zijn gedachten verwijderen kan en telkens aan mij denkt. Aandacht om hem alles en iedereen om zich heen te laten vergeten en alleen maar te laten denken aan mijn persoontje. Aandacht om hem naar de telefoon te laten grijpen om mijn stem te horen en om te vertellen dat hij van mij houdt. Aandacht zodat hij mij graag vertellen wil wat hem bezig houdt en waarmee hij die dag bezig is geweest. Aandacht om hem 's nachts wakker te laten worden, denkend dat ik naast hem lig en hij leuke plannen wil uitvoeren waar wij allebei dan zin in hebben. Aandacht zodat ik denkbeeldig een arm om hem heen kan slaan als ik denk dat hij dat nodig heeft. Aandacht zodat wij leren om tegelijkertijd aan elkaar te denken, zonder dat iemand om ons heen dat in de gaten heeft. Aandacht om over alle afstanden van de wereld heen te beseffen dat wij bij elkaar zijn en bij elkaar horen. Aandacht zodat hij droomt over mij en dat vreselijk prettig vindt. Aandacht om samen hand in hand de wereld tegemoet te kunnen treden. Aandacht om elk negatief gebeuren voor ieder van ons te kunnen keren in een eindeloze en oeverloze liefde voor elkaar. Aandacht om elkaar te kunnen omringen met heel erg veel kussen, strelingen, lieve woordjes. Aandacht om warm tegen elkaar aan te kunnen liggen, met de armen om elkaar heen. Aandacht die wij beiden nodig hebben om onze liefde te kunnen laten groeien tot een oneindig groot gebeuren dat ons beiden overwelmt.


geplaatst door Rianne - 1230 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl