Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 10 maart 2019

Wensen

Altijd aardig om bij een geschikt man te kijken wat zijn wenspakket is wat een partner betreft. En daar zit bij de heren nogal wat variatie in. Zo zijn er mannen tussen de 50 – 65 die uitsluitend zoeken naar een partner van minimaal 10 jaren jonger, en soms zelf van 20 tot 30 jaren jonger. Met dat zij uitsluitend mail willen ontvangen van vrouwen in de opgegeven partnerleeftijd. Daar word ik altijd vrolijk van en ik kan het niet laten om die wens van een veel jongere partner toe te schrijven aan de angst om oud te worden. Midlife crisis en zo meer. Degene waarmee zij ooit getrouwd waren, was vast niet zo jong als ze nu wensen te verkrijgen. En wat te denken van de wens om de eerste kennismaking te laten plaatsvinden in de sauna. Vreselijk lachwekkend vind ik zoiets. Die wens zegt natuurlijk meteen het nodige over de man zelf. Maar ik twijfel er niet aan dat er vrouwen zijn die graag die sauna mee ingaan. En als je weinig gevoel voor humor hebt, dan wordt dat vanzelf meer bij het doorlezen van de wenspakketten bij de profielen. Wat bijvoorbeeld te denken van het voorland om samen met je nieuwe partner blijvend de wildernis ergens ter wereld in te gaan. Verstoken van van alles en nog wat, zoals electriciteit, goed sanitair, een vaatwasser, heet water en de bijstand van familie en vrienden. Met z'n tweeën de eenzaamheid tegemoet. En – denk ik dan altijd - volledig overgeleverd zijn aan de grillen en grollen van die man. Mijn kritische aard neemt bij zoiets direct de overhand. Eerlijk gezegd krijg ik van zo'n voorland de nodige rillingen over mijn rug. Zou die man – om het maar netjes te houden - om wat voor redenen dan ook, zelf genoeg van alle andere mensen hebben gekregen of zou hij de aard hebben van een kluizenaar. Wellicht zou het klooster een betere plek kunnen zijn voor zo iemand en daar hebben ze ook altijd een stevige werkdiscipline. Dan krijgt die man geen tijd meer om nog ergens aan te denken. Elke zwartgallige gedachte verdwijnt daar als sneeuw voor de zon. Zou zo iemand wel een nieuwe partner nodig hebben? En soms hebben mannen helemaal niets ingevuld bij het wenspakket. Nu noodt een vragenlijst altijd tot invullen. Door die vragenlijst helemaal blanco te laten, toont zo iemand karakter. En dan zijn er mannen die hun ingevulde wenspakket verborgen houden voor het kijkend oog. De niet-invullers en de verborgen-houdende invullers willen verrast worden, denk ik dan altijd. Die mannen wachten af welke vrouw belangstelling voor ze toont en gaan dan pas bekijken of zij die belangstelling ook leuk vinden. Momenten om wensen met werkelijkheid te vergelijken en het beste voor jezelf te kiezen. Zit wat in, in die manier van handelen. In ieder geval wordt daarmee geen vrouw afgeschrikt door overdreven leeftijdsgrenzen, ideaal beelden waar geen vrouw aan kan voldoen zoals uiterlijk, kookkunst met IQ en EQ, opgewekt van aard gecombineerd met een sportieve instelling etc., of vreemdsoortige kluizenaarswensen.


geplaatst door Rianne - 1266 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl