Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 31 maart 2019

Zon

De lente is aangebroken, de zomertijd is ingegaan, de Maasveren varen dagelijks langer door, een enkele opgeschilderde en verfraaide strandtent gaat open, en iedereen lijkt een stuk vrolijker als de zon de dag mooi maakt. Tijd om eens gezellig ergens te gaan praten met de man waarmee ik mij bevind op dezelfde golflengte als waar hij ook op zit. Een simpel verhaal van liefde, van wederzijdse aantrekkingskracht, van vervelende dwarsliggers, van meer vragen dan er antwoorden gekomen zijn. Die man verandert mijn binnenste telkens in een soort ronddraaiende rubicube, die ik gevraagd word op te lossen. Een rubicube die mijn gedachten vasthoudt en waarbij ik eigenlijk wel weet wat het eindresultaat zal zijn, maar dat (nog) niet wil zien. Ik bedenk dat elke relatie staat en valt op het vertrouwen dat je in elkaar hebt verkregen en wat je liever voor altijd zo wil houden. Ach – ik zie wel weer en met mijn prositieve instelling is veel mogelijk. Ergens schijnt er zonlicht op mijn rubicube-gedachten en dat maakt dat ik mij best prettig voel in het vooruitzicht van een onderonsje samen. Hoe graag gun ik een stukje van mijn positivisme aan andere leden van deze datingsite. Ik wens iedereen een mooie, fraaie lente-/zomerliefde toe. En het liefst een zomerliefde die de potentie heeft om de volgende seizoenen je leven even boeiend te blijven maken. Natuurlijk is er wat voor nodig om zo'n zomerliefde te vinden en ook nog om zo'n zomerliefde aan je te binden. Maar geloof mij maar dat elke stugge Nederlander in de zon altijd heel wat losser wordt in de omgang met het andere geslacht. De Don Juans komen in deze tijd bij bosjes tevoorschijn. Ik zie ze tenminste in dit seizoen en in het volgende seizoen vaak voorbij komen. Waarbij altijd blijft gelden dat beauty is in the eye of the beholder – ofwel wat de ene vrouw/man mooi en aantrekkelijk vindt, vindt de ander niets aan. Over uiterlijken en voorkeuren raak je eigenlijk nooit uitgepraat. Het interesante gegeven van hoe mensen bepaald kunnen worden door de aanwezigheid van een leuke vrouw, of een aardig man, in hun nabijheid. Ter afleiding ben ik maar weer eens de muziek ingedoken en heb ik gekeken naar welke muziekvideo's ik deze week op de videowall zet. Er zijn momenten dat ik verliefd kan worden op een stem en op de muziek en de timing waarmee alles gebracht wordt. Dat is deze week het geval met Kaz Hawkins. Een uitzonderlijke vrouw die er wezenlijk anders uitziet dan het ideaal beeld van een zangeres, zoals dat ons normaal wordt gepresenteerd. Wat haar betreft, vermoed ik dat zij gewoon goed in haar vel zit. Vandaar dat zij, samen met Her Band O'Man ongelooflijk mooie muziek kan maken – en mama wat een stem! Meer dan zulke muziek heb ik niet nodig. En ik koester het gevoel dat de wereld en het leven mij toelacht en dat een beetje zonlicht daar goed bij helpt.


geplaatst door Rianne - 1193 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl