Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 14 april 2019

Daten

De laatste tijd ben ik maar gaan kijken hoe ik het beste de voor mij meest ideale date kan vinden. En dan het liefst natuurlijk een date met de potentie van meer. Gewoon – een aardig man die mij datgene op intellectueel en op gevoelsmatig gebied kan en wil geven wat ik nodig heb. Zoiets is natuurlijk wederzijds, maar als het klikt met een man ben ik altijd in staat om alles mogelijke terug te geven. Bij mijn zoektocht viel ik over een tiental beste eerste date vragen en opgewekt ging ik dat bekijken. Je weet immers maar nooit en er valt altijd wel wat te leren. Het begon met vraag 1 – kan ik iets voor je halen? Een vraag die helemaal duidt op aanwezigheid bij de ander van gewenste karaktertrekken, zoals vriendelijkheid en betrouwbaarheid. Dit lijkt goed; dus door naar vraag 2 – als je mee zou doen aan het programma Top Chef, wat zou je koken? Een vraag om bij stil te staan. Als er iets is wat ik niet kan, dan is het koken. Taarten bakken gaat – maar koken is voor mij een onbekend iets. Dus maar snel door naar vraag 3 – ben je een honden- of een kattenmens? Ja, dat vind ik wel belangrijk want ik deel mijn huis met een reuze Leonberger die het klaarspeelt altijd zeer aanwezig te zijn. Ik zoek dan ook een man die met honden kan omgaan. Opgewekt verder naar vraag 4 – ben je een zomer of een winter persoon. Ikzelf ben een zomer, herfst, winter en lente persoon dus zal elk antwoord van de ander goed zijn. Vraag 5 – hoe ontspan je het liefst? Nu gaat het tenminste over iets belangrijks. Iets wat de man als mens zelf betreft. Altijd aardig om dat te weten. Vraag 6 – wat is je favoriete stad/sport team? Ook altijd aardig om te weten of iemand het grootste deel van zijn zaterdag/zondag doorbrengt met eerst een voetbalwedstrijd en vervolgens een lang verblijf in het gezellige drank schenkende clubgebouw. Dan kun je je daar op voorbereiden. Vraag 7 – wat is je favoriete reisbestemming? Daar ben ik wel benieuwd naar. Nederland is natuurlijk mooi, van de eilanden tot Zeeland toe. Maar er zijn nog zoveel plaatsen op de wereld die ik graag een keer ga bekijken en dat het liefst samen met mijn lief. Vraag 8 – wat is het grappigst dat je gezien hebt recentelijk? Zoiets zal de date kunnen maken of breken. Bij platte humor ben ik weg. Vraag 9 – vertel mij over je gelukkigste herinnering? Een mooie vraag die de mens achter de man tevoorschijn laat komen. Vraag 10 – wil je nog een keer afspreken? Het antwoord daarop hangt natuurlijk voor een deel af van de antwoorden die op de vragen verkregen zijn. De rest hangt af van de algehele indruk die je van de ander krijgt en dat geldt voor allebei natuurlijk. Nu nog een aardige date vinden om die vragen samen mee door te nemen.


geplaatst door Rianne - 1136 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl