Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 7 april 2019

DeAnder


Ik heb een intens gevoel van opluchting en een heerlijk gevoel van vrijheid. De hele wereld om mij heen kleurt op en de beslissing die ik genomen heb, is duidelijk de juiste. Op een gegeven moment in het contact met een man, begon mijn zware allergie voor leugens en simpele oplichting op het gebied van de liefde te vertellen dat dat nog heel goed werkt. Aan mij werd met schelle sirenes aangeduid dat die situatie nare gevolgen voor mijn persoontje zou hebben. Wegwezen dus en dat heb ik gedaan. Gevolg is opluchting en vrijheid – dus die beslissing was de enige juiste. Die man vrat mijn energie op, zonder dat hij de beschaving had om door beloning aan mij energie terug te geven. Gebrek aan wederkerigheid geeft altijd een eind aan elk verhaal. De wereld lijkt weer helemaal open te liggen en er zijn zoveel opties. Eigenlijk zou ik mijn aandacht en tijd veel en veel liever willen besteden aan de man die werkelijk om mij geeft. Die vriendelijke en rustige man, die mij zal kunnen begrijpen als ik vraag of hij nu de hond kan uitlaten, want dat ik net bezig ben om de hoofdpersoon, tot dan toe in mijn boek tenminste, te laten vermoorden. De man die mij ook zou begrijpen als ik wanhopig vraag of wij samen naar de bioscoop kunnen gaan en dan niet naar iets cultureels, of iets moeilijks, of met al dat schietwerk en geweld er in – gewoon naar iets waardoor ik niet verder aan mijn boekplot blijf denken. Want dat ik het inmiddels zo ingewikkeld heb gemaakt dat ik er zelf niet meer uitkom. De man die er geen moeite mee heeft om over mijn schouder heen mee te lezen met wat ik schrijf op dat moment. Om mij dan te vertellen dat wat hij nu leest echt volslagen onzin is. En ook kan uitleggen waarom het onzin is wat ik schrijf. Die man bedoel ik. De man die net als ik vele keuzes heeft, maar daar nooit lang bij blijft. Zijn wij niet bezig om te wachten op elkaar?! Wij zijn soms hetzelfde en soms elkaar volledig tegenover gestelde. Wij kennen elkaar door en door, kunnen dwars door elkaar heen zien en wij reageren vaak hetzelfde op bepaalde gebeurtenissen. Wij hebben iets wat genoemd kan worden – contact – met elkaar en willen dat geen van tweeën verloren laten gaan. Hoewel hij sommige van zijn eigenschappen heeft over ontwikkeld, terwijl ik juist die eigenschappen altijd heb onderdrukt. Ze zijn bij mij wel aanwezig maar ik heb geprobeerd ze de baas te blijven en laat die eigenschappen alleen maar vrij als een ander mij bewust pijn doet. Dan staat die ander altijd een hele verrassing te wachten. En na gedane arbeid wikkel ik die eigenschappen altijd weer netjes in het fluweel en berg ze ergens heel ver op. Er zijn andere eigenschappen, die ik meer waardeer en bijzonder goed heb ontwikkeld. Ach – wie weet wat zij daarboven wel belangrijk voor mij vinden. Ik wacht alles maar weer af en ga rustig kijken wat er om mij heen gaat plaatsvinden.


geplaatst door Rianne - 1257 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl