Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 26 mei 2019

Veilig

Een man die tegen je zegt dat je veilig bij hem bent. Veilig bij het geloven in hem, veilig bij wat hij zegt en doet, veilig bij het zijn bij hem. Veilig in zijn leven en veilig in mijn eigen leven samen met hem. Een man die een man van zijn woord is. Een man met juist dat eergevoel, dat verwacht mag worden van een echt man. Een man ook met de nodige rebellie in zich en met een duidelijk creatieve geest. Een man die weet zijn tenor stem te gebruiken en met enige regelmaat optreedt samen met een Bach koor. Een man die archeologie heeft gestudeerd en zo vreselijk veel weet heeft van de geschiedenis. Een man naar mijn hart en een mooi man – zowel van buiten als van binnen. Een man die alle herinneringen aan mijn beide opvoeders, met hun heldere en doordringende blauwe ogen, doet terugkomen. Ogen die een ongekende wereld van kennis en ervaringen konden openen voor het kind dat ik toen was. En wat moet een mens zonder de nodige nostalgie – vraag ik u. De uitdrukking - wie de geschiedenis kent, kent de toekomst - is zo veelzeggend en tegelijkertijd zo vreselijk waar. Ook je eigen geschiedenis, die je alle jaren zelf maakt, geeft een leerproces waar je de voordelen uit dient weg te halen en goed te bewaren. En waar je de vervelende gebeurtenissen beter zo snel als maar mogelijk dient te vergeten. Wij mensen, die allemaal jaar na jaar leven door ontwikkelingen, vreugdevolle evenementen, stormen en plotselinge gebeurtenissen heen, wij blijven in principe mensen die steeds lijken te zoeken naar van alles en nog wat. Zoeken naar de juiste leuke opleiding, zoeken naar de juiste, leuke baan, zoeken naar het juiste, leuke huis en, als het eens een keer niet goed is gegaan, telkens opnieuw zoeken naar de juiste, leuke partner. Degene die bij je past, die je aanvoelt, waarmee direct contact mogelijk is. Degene die wellicht bestemd is voor jou. Om de fijne momenten met je te delen, om de vervelende momenten met je te delen, om je op te beuren als het even niet zo goed gaat en om feest mee te vieren als er geen nare gebeurtenissen meer zijn en telkens successen geboekt worden. De man, die een arm om je heen slaat, en ’s avonds een glas wijn voor je inschenkt als je beiden aan het bijkomen bent van alle gebeurtenissen van die dag. De man die net zo gebiologeerd is door de ondergaande zon in Nederland en op welke plek op de aarde dan ook, als jij dat altijd bent. Met een lichaam en een uiterlijk dat prettig oogt en bovendien ook nog zo prettig voelt. Elke vrouw wil een man waar zij zich veilig bij kan voelen. De veiligheid die nodig is om als geheel verder te gaan. Dagen met de zekerheid van een thuisfront dat zomaar opeens veranderd lijkt te zijn in een veilige haven voor jou en voor hem samen.


geplaatst door Rianne - 2002 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl