Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 23 juni 2019

Samen

Waarom heb je als mens liefde nodig, is een vraag die de afgelopen maanden/jaren telkens door mijn hoofd flitst. Waar is dat eigenlijk goed voor. Aan het alleen zijn, zitten niet zo veel problemen. Mijn avond maaltijden worden inmiddels zelfs voor mij verzorgd. Een plaatselijke onderneemster heeft een paar jaar geleden een keuken geopend en, samen met veel werkende stelletjes, maak ik daar ook gebruik van. Voor een jong werkend stel, die beiden weggaan van huis als de zon opkomt en ‘s avonds pas weer thuis zijn als de zon bijna weer ondergaat, is het dan nog eten koken gewoon lastig om te doen. Zo’n keuken is een uitkomst en de maaltijd wordt dagelijks gemaakt en dezelfde dag netjes bij je gebracht. Of, als je niet thuis bent, afgegeven bij het door jou opgegeven adres. Een ideaal iets en ik hoef zelf niets meer te doen. Geen denkwerk wat ik nu weer wil eten, geen inkopen voor het avond eten. Mijn dorpje gaat gewoon goed met haar tijd mee. Want ik las laatst dat in de randstad zulke keukens ook aan het opkomen zijn. En krijg ik gasten, dan ga ik zelf nog wel in de keuken staan. Prima toch. Verder zonder partner - geen gezeur om mij heen, niemand anders om rekening mee te houden, niemand waar vervelende situaties mee zouden kunnen ontstaan en niemand die er van uitgaat dat ik voortdurend voor hem klaar ga staan, hem verzorg en aandacht aan hem besteed. Niemand die mijn tijd in beslag neemt, zodat ik tijd genoeg heb om door te werken. En toch verlangt ieder mens, en ook ik, naar liefde met een ander. Een verlangen naar het delen van gevoelens met de juiste naast je, naar een volledig vertrouwen over en weer en naar lichamelijk contact. Een herstel van een twee eenheid met een ander. Het elkaar bijstaan door dik en dun en, in mijn geval, een schouder waar ik mijn hoofd op kan leggen en een man die op de juiste momenten verstandige opmerkingen kan maken. Maar natuurlijk denk ik dan uitsluitend aan een man die ongetrouwd, ongebonden, monogaam, eerlijk en aardig is. Voor minder ga ik geen moeite doen. En vind ik die man niet op deze datingsite, dan vind ik die man wel ergens anders. Waar leven is, is hoop - is het niet?! Gelukkig krijg ik altijd aanbod genoeg en dat telkens van stuk voor stuk hele aardige mannen. Maar iets serieus zit daar (nog) niet bij en ik hoef echt geen man van twintig of dertig jaren jonger. Daar voel ik mij nu eenmaal niet zo bij thuis. En daten alleen maar om een date te hebben, is niets voor mij. Gewoon een man van rond mijn eigen leeftijd is genoeg.


geplaatst door Rianne - 2006 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl