Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 2 juni 2019

Verlangen

Een eeuwig verlangen dat plotseling deel lijkt uit te maken van je hele bestaan. Een verlangen dat je niet hebt opgeroepen, maar dat er opeens altijd wel lijkt te zijn geweest. Alsof je als mens wacht op juist dat gevoel van verlangen in je lijf. Een verlangen dat dag na dag, week na week, belangrijker lijkt te worden dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Verlangen dat elke dag bij je is, netjes met en naast je meeloopt. Om ’s avonds met je het bed in te stappen en daarna terug te komen in je dromen die je slaap zoveel kleuren geven als een regenboog rijk is. Verlangen dat je gedachten vasthoudt, dat binnen in je telkens van zich laat horen en met tussenposen vertelt dat je hem niet vergeten mag. Hij, die werkelijk is zoals jij bent en met jou voor altijd een eenheid zal vormen. Alsof het vergeten van dat verlangen nog tot de mogelijkheden zou behoren. Verlangen dat zo langzaam, zo vreselijk langzaam, opkruipt binnen in je lijf. Te beginnen bij je tenen, daarna opkruipend over je hele lichaam heen, totdat het eindelijk en eindelijk je haren bereikt heeft en blijft hangen in de toppen daarvan. Verlangen wat je warm maakt van binnen en, ondanks alles wat voorbij komt op een dag, telkens in je oren fluistert er te zijn en niet meer weg te zullen gaan. Waarna je als mens gaat volgen wat dat gevoel van verlangen wenst dat je doet, namelijk doorgaan met verlangen naar. Een verlangen dat als een schaduw achter je aanloopt en bij je blijft staan om te kijken wat je aan het doen bent. Zodat je nooit zal gaan vergeten dat dat verlangen er nu eenmaal is. Verlangen dat zodanig bijzonder is, dat je het niet ontwijken kunt, ook al zou je dat - in al je rebelsheid - zo nu en dan nog graag eens willen proberen. Verlangen wat telkens leidt tot tintelingen dwars door je lichaam heen. Tintelingen waarvan je bijna bang wordt dat anderen het bij je zullen zien gebeuren. Verlangen dat er voor zorgt dat het dag na dag lijkt alsof je hele leven in het volle zonlicht is gezet. Zonlicht dat je omarmt - wat uit je ogen en heel je wezen gaat schijnen. Een verlangen dat er voor zorgt dat elk uur, elke minuut en elke seconde van de dag, voor je gevuld is met prettige gevoelens. Verlangen wat je soms stil doet zijn en vanaf een afstand doet kijken naar alles wat er om je heen gebeurt. Verlangen wat alle andere dagelijkse gebeurtenissen zo vreselijk onbelangrijk kan maken. Verlangen dat, in alle schoonheid, voorkomt dat je je ooit ergens aan zou gaan ergeren. Of dat nu een file, een uitgevallen trein of een vliegtuigvertraging zou blijken te zijn. Verlangen geeft dat de tijd werkelijk vliegt en alle afstanden zo gemakkelijk te overbruggen lijken te zijn. Verlangen waardoor zijn gezicht en zijn ogen telkens aan je voorbij komen. Verlangen dat geeft dat je zijn gestalte, daar staand op het vliegveld en met zijn armen over elkaar starend naar jou, telkens weer voor je ogen ziet verschijnen. Verlangen waarvan je weet dat dat verlangen bij hem net zo leeft als bij jou. Verlangen dat het alle dagen zich wil samenvoegen met het verlangen van de man die je zo lief hebt. Verlangen waarvan je weet en voelt dat het gestild gaat worden, omdat je elkaar gevonden hebt en er voor altijd bent voor elkaar


geplaatst door Rianne - 1875 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl