Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 21 juli 2019

BloggerBlues

Wij zijn nota bene nog maar met twee bloggers over. Hoe is dat nu mogelijk? Is er dan niemand bij al die aangesloten WO en Hbo’ers op de site, die met een beetje regelmaat op een half A4tje kan vertellen over zijn of haar ervaringen in de liefde en bij het daten? Misschien werkt het om te vertellen dat een blogger op deze site veel aandacht krijgt. En dat wil toch iedereen die zich in de date-wereld stort? Veel aandacht met veel contacten, de mogelijkheid om de juiste keuzes te maken en hopelijk dat de meest ideale date verschijnt. Bovendien is het schrijven van blogjes gewoon een aardige bezigheid, die maar een paar uur in beslag hoeft te nemen. En ik schrijf wel blogjes, maar wat weet ik nu van de liefde? Ik heb nog steeds de man voor mij niet gevonden. Bij mijn eigen zoektocht in het datecircuit, blijk ik werkelijk op iedere datingsite een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit te oefenen op mannen die getrouwd zijn, of mannen die al vast zitten aan een relatie. Dat slag man loopt ook rond op datingsites, zich voordoend als vrij man, totdat je het gaat uitzoeken. Het is mij zelfs een keer overkomen dat een potentieel heel aardige date zich meldde bij dezelfde puppy cursus waar ik ging proberen mijn puppy Leonberger manieren bij te brengen. Ik had toevallig iemand van dezelfde datingsite verteld dat, waar en wanneer ik die cursus volgen ging. Duidelijk was dat die potentieel aardige date uit de randstad helemaal naar mijn dorpje in Brabant was gekomen voor mij. In de randstad worden ook puppy cursussen gegeven. Na de eerste schrik, want ik herkende hem meteen, vond ik het bijzonder dat hij 115 km reed om mij te zien en wilde wel eens meemaken wat en wie hij nu werkelijk was. Met andere woorden – ik ging die kat uit de boom kijken. Ergens samen iets gaan drinken, was eenvoudiger geweest. In het verleden had hij zeker drie keer een uitnodiging van mij, om samen wat te gaan drinken, afgeslagen. Dus ik vraag hem dat niet meer. Had hij mij bij het begin van de cursus gevraagd ergens samen iets te gaan drinken, dan was ik wel mee gegaan. Maar dat gebeurde niet en wonderlijk genoeg vertelde de man op de 1e cursus na Pasen opeens dat hij het paasweekeinde zo had genoten samen met zijn vriendin in het huisje dat hij voor hen beiden gehuurd had ergens in Friesland aan het water met bootje erbij. Ik heb er nog steeds geen idee van wat de man daarmee dacht te bereiken. Met de woorden - vriendin, huisje, genoten - duwde die man mij een tien mijlen van hem vandaan. Die woorden zorgden er ook voor dat ik al mijn stekels opzette. Een Rianne met stekels wilt u niet tegenkomen en hij heeft dat goed gemerkt. Ik begin nooit iets met een man die getrouwd is of al vastzit aan een relatie, zelfs al rijdt zo’n man telkens 115km om samen met mij een paar maanden durende puppy cursus te volgen. Maar het kan ook zijn – vrijdagavond 100km naar weekeindvriendin van dat seizoen en zaterdagochtend nog 15km met hondje naar mijn puppycursus om te kijken of hij die vriendin kon inruilen voor mij. Via de datingsite vertelde hij later opeens dat hij dat verhaal van die vriendin toen ter plekke verzonnen had en er geen vriendin was geweest. Wie gelooft dat dan nog? Basta - nu nog de man vinden, die wel de juiste instelling heeft.


geplaatst door Rianne - 2065 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl