Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 15 september 2019

Elkaar


I found love where it was not supposed to be, right in front of me – een hele mooie zin om dit blogje mee te beginnen. Wil niet iedereen, die op een datingsite aan het zoeken is, eens een keer de wederzijdse liefde vinden? En dan ook nog een liefde die er alle jaren al geweest is. Gewoon de eerste man op deze site die werkelijk aandacht voor mij had. En daarna bijna voortdurend, en op alle mogelijke manieren, geprobeerd heeft om mijn aandacht naar zich toe te trekken. En waarom heeft het dan voor ons beiden zolang geduurd, voordat alles in elkaar klikte? Kwestie wellicht van stoorzenders, die de weg naar elkaar blokkeerden. Storenden die altijd uitsluitend uit waren op eigen belang en niet op het belang van een van ons twee. Kwestie wellicht van vastgeroeste gewoonten die een blokkade vormden voor de weg naar elkaar. Kwestie misschien van onnodige aannames, waarvan het beter was geweest als dat eens goed met elkaar uitgesproken had kunnen worden. Gesprekken die toen helaas niet plaatsvonden. Kwestie wellicht van nog noodzakelijke persoonlijke groei, met de daarmee meekomende verandering van inzicht. Nieuwe inzichten, waardoor de weg naar elkaar langzaam maar zeker van schemerlicht overging naar goede verlichting. Kwestie wellicht van een opeens opgekomen en veel te groot geworden gevoel van wantrouwen naar elkaar toe. Wantrouwen wat, nu na verloop van al die tijd, blijkt bij geen van ons ooit ergens op gebaseerd te zijn geweest. Het was eenvoudigweg uitsluitend wantrouwen wat voortkwam uit gekwetstheid over en weer. Kwestie ook van gebrek aan uithoudingsvermogen waardoor wij allebei een andere kant op gingen kijken. Andere kanten ofwel andere geliefden, die nooit en te nimmer ons de liefde zouden kunnen bieden, die wij beiden voelen voor elkaar. Geliefden waar altijd, soms direct en soms na verloop van tijd, weer afscheid van genomen werd. Want op de achtergrond en in ons hoofd speelde steeds mee de gevoelens van ons beiden voor elkaar. Het leven kan zo veel verrassingen met zich meebrengen. De aardigste verrassing is wel, dat onze gevoelens voor elkaar na al die tijd steeds hetzelfde zijn gebleven. Wij zien uitsluitend elkaar, wij willen alleen het beste voor elkaar, wij waarderen elkaars mogelijkheden, wij waarderen elkaars denkpatronen. En wij hebben een buitengewoon en oeverloos goed contact met elkaar op allerlei mogelijke manieren. Dit is de liefde die er altijd was, er nu weer is en er in de toekomst voor ons altijd zal zijn.


geplaatst door Rianne - 2782 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl