Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 29 september 2019

Mannen

Wat kunnen mannen hun liefdesleven moeilijk maken voor zichzelf. Dat ligt nogal eens aan het gegeven dat mannen veelal functioneren in groepen. Zo’n mannengroep zal altijd een mening hebben over hoe vrouwen behandeld dienen te worden. En zeker zullen al die mannen direct klaarstaan om die ene vrijgezel in de groep met zogenaamde goede adviezen de volstrekt verkeerde kant op te sturen. Het kritiekloos luisteren naar vrienden is niet verstandig. Vrouwen zijn wat meer nuchter wat hun liefdesleven betreft. En ik heb nog nooit gehoord van een vrouw dat zij haar liefdesleven laat sturen door de adviezen van haar vriendinnen. Maar mannen willen, in hun onzekerheid en verliefdheid voor juist die ene vrouw, nog wel eens luisteren naar die zogenaamde goede adviezen. Wat alles behalve verstandig is. Maar er is heel wat voor nodig om dan een man te laten inzien dat hij zelf zijn beste raadgever is. Dat het altijd beter is dat hij er eens goed voor gaat zitten, bij zichzelf helder maakt of hij die vrouw graag in zijn leven heeft, om dan daar ook naar te handelen. In mijn omgeving heb ik ooit eens meegemaakt dat een man meer dan een jaar achter een bepaalde vrouw had aangelopen. En toen die vrouw uiteindelijk omkeerde, eindelijk die man zag en het graag met hem wilde gaan proberen, begon hij net te doen alsof hij haar niet meer zag staan. Na een periode van verbijstering, besloot die vrouw om het daar niet bij te laten. Zij vroeg die man om een onderhoud en legde bij hem neer dat hij had aangegeven om haar te geven, dat hij eindeloos lang haar aandacht had gezocht en nu zij zich voor hem gewonnen gaf, hij opeens haar niet meer zag staan. Dat zij die houding van hem absoluut vervelend vond en graag wilde weten hoe dat zat. Waarna de man met een rood hoofd bekende dat een ‘goede vriend’ van hem aan hem het advies had gegeven om zich zo ongeïnteresseerd mogelijk te gedragen naar haar toe. Wat volgens die ‘goede vriend’ altijd tot resultaat zou hebben dat zij zich aan zijn voeten zou werpen. Die relatie is gered dankzij het kordate optreden van de vrouw en het stelletje is nu al jarenlang gelukkig getrouwd met elkaar. Als u denkt dat vriendenadviezen alleen maar iets is voor de mensen van de leeftijd veertig/vijftig jaar of jonger, dan hebt u dat mis. Bij het daten ben ik twee keer geconfronteerd geworden met een totaal kale, twee meter lange hbo-er. Een vent die zich ten onrechte psycholoog noemt want hij heeft geen universitair master behaald. Die oplichter laat zich vorstelijk betalen om mannen te adviseren hoe een vrouw definitief voor zich te winnen. De twee mannen, waarachter ik die oplichter opeens tegenkwam, geloofden de vent ook nog. En gingen zijn adviezen helemaal volgen. Adviezen waar de honden geen brood van lusten en die er direct voor zorgden dat zij mij als potentiele partner kwijtraakten. Ik wens nu eenmaal niet honds behandeld te worden. Ach – achter die oplichter zitten wellicht nog meer betalers. Betalers die er een zeker belang bij hebben om die mannen altijd de verkeerde kant op te sturen. Oplichters blijven altijd oplichten.


geplaatst door Rianne - 2244 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl