Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 23 januari 2019

Daten en wat er allemaal voorbij komt

In het daten kom je van alles tegen. Het ergste van die mensen van ‘kijk mij eens vrij en mezelf zijn’. En zich onwillekeurig boven de dolende anderen stellen. Die nog in het duister leven. Van die mensen die nog gewoon koffie drinken, vlees eten, niet bio zijn, en niet aan yoga of mindfulness doen. Iemand zoals ik bijvoorbeeld. Twee werelden. Je voelt het onmiddellijk. In de profieltekst al, of later in de mailuitwisseling. Toch laat ik het soms tot een afspraak komen. Want dan zie ik toch ergens een leuk iemand. En laat ik me verleiden. Terwijl het eigenlijk altijd mis gaat. Onlangs weer zo’n date. Je zit nog maar nauwelijks, of boem. Zo’n vrouw met een strakke blik van verantwoord en bewust moeten zijn. Met ogen die keuren, niet echt kijken, maar mij alleen maar toetsen op ook één van hen te zijn. Je zit ook direct al in een soort machtsspel. Ik dronk koffie. In koffie zitten schadelijke zuren. Of ik dat wist. Mevrouw, dit wordt een hele korte date. Waarom? Word je onzeker van me? Nee, ik voel me ontheemd, sta buiten de deur, word bang van je. Ik zei het allemaal. Ik was eerlijk. Vertelde echt wat het me deed. Maar ze stond op en was verdwenen. Kreeg nog een laatste app dat ik maar lekker door moest gaan met in mijn kleine wereldje te leven. Ik schrik daar toch van. Ik moest terugdenken aan de Jehovagetuigen. Die keken ook niet echt naar mij. Hun ogen waren in de Heer. Maar dit was veel dwingender, en heel wat vijandiger


geplaatst door Parlante - 2855 keer gelezen

beoordeeld 3.75/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl