Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 27 oktober 2019

CrazyGame

Met een paar Engelse woorden is het heel gemakkelijk om een gebeuren helder en duidelijk neer te zetten. Dus ga ik in dit blogje maar eens proberen te verduidelijken dat werkelijke wederzijdse liefde altijd een spel van aantrekken en afstoten is; ofwel van een Crazy Game. Een liefdesspel, wat van grote invloed kan zijn op het blijvend welbevinden van elk van de partners. Zonder Crazy Game geen wederzijdse liefde. Neem bijvoorbeeld het werkplan van een golddigger –zo vreselijk lief naar de partner toe. Nooit ruzie, nooit onenigheid, alles altijd pais en vree, wat er ook plaatsvindt. Een honing druipend ideaal beeld, wat te goed is om waar te zijn en dan ook niet waar is. Maar wie trapt er nu in de streken van een golddigger?! Hoewel – dat kan de beste overkomen. Neem het meer dan vijftig jaar geleden gesloten huwelijk van de Griekse reder Aristoteles Onassis met Jackie Kennedy. Voor Jackie was hij de rijke vluchtheuvel, ook al suggereerde zij naar Ari anders. Onassis dacht liefde gewonnen te hebben en nog wat andere voordelen. Maar helaas, na de dag van het huwelijk zag Aristoteles Jackie niet vaak meer. En daarna zag Aristoteles haar nooit meer. Voor het huwelijk had hij al haar schulden (3mio AmDollars) afbetaald en Jackie Kennedy had na het huwelijk zijn creditcard in handen gekregen. Kortom - hem had zij niet meer nodig. Een zeker medelijden met Onassis heb ik altijd wel gehad. Zo’n selfmade businessman en miljardair, zakelijk fantastisch, maar privé een warhoofd. Ergo - privé maakte hij er een puinhoop van. Aan de andere kant had hij zich toch ook beter op de hoogte kunnen stellen voordat hij Jackie trouwde. Waar was zijn beveiliging en waar waren zijn adviseurs in die tijd? Maar wellicht wilde Ari niet luisteren naar goede raad en dacht het zelf beter te weten. Jackie Kennedy vertelde dat de breuk in het huwelijk helemaal de schuld van Ari was, met zijn minnaressen en de operadiva Maria Callas, en niet van haar, Jackie. Goed – Ari zag jarenlang zijn Jackie meestal alleen op foto’s in glossy bladen. Na 7 jaren van aarzelen en van aanhikken tegen de financiële gevolgen, erkende hij zijn fout en startte eindelijk de echtscheiding. Om toen terecht te komen in een Parijs ziekenhuis waar hij na enige dagen overleed, terwijl Jackie in Aspen bleef om te skiën. Daarna had Ari’s dochter de Griekse regering nog nodig om ervoor te zorgen dat Jackie Kennedy geen greep kreeg op Aristoteles vermogen. Want bij het maken van de huwelijksvoorwaarden had Jackie’s advocaat meegeschreven. Bij testament was Jackie praktisch onterfd en zij vocht dat aan. Bovendien bestond het huwelijk nog steeds. Al dat speelde door bij de verdeling van de erfenis. De procedure werd, dankzij interventie Griekse overheid, geschikt met 26mio AmDollars voor Jackie, die daarvoor afzag van de rest van het vermogen. Niet weinig, maar zij had veel meer geclaimd van het miljarden vermogen. De moraal van dit verhaal - om het maar effekes te vertalen voor sommige lezers van dit blogje –publieke figuren zijn privé ook heel erg gewoontjes en soms gewoon onbetrouwbaar. Maar behalve dat, als er duidelijk sprake is van wederzijdse liefde, van Crazy Game en goedgunst naar elkaar, dan doe je daar toch alles voor.


geplaatst door Rianne - 1668 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl