Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 13 oktober 2019

ManInSuit

Zoals een man kijkt naar vrouwen in rok of jurk, zo kijk ik graag naar een man in pak. Het heeft altijd wel iets, zo’n man in pak. Je kunt bij zo iemand van alles aan werkomgeving bedenken. Van een baan in een hotel, tot een werkplek bij een bank of ergens in een openbare functie. Er moet gezegd worden dat een pak bij de ene man beter staat dan bij de ander. En dat is natuurlijk ook het geval bij een rok of jurk dragende vrouw. Met de aantekening daarbij dat een goede tailor wonderen kan doen. Wat voor mannen meer geldt dan voor vrouwen. Een beetje goed geproportioneerde vrouw kan er schitterend uitzien in een niemendalletje van een tientje uit de C&A. Maar een goed geproportioneerd man zal er toch moeite mee hebben om er fantastisch uit te zien in een shabby pak. Ach – alle schoonheid zit van binnen denk ik maar altijd. Ik zet op de videowal een van mijn favoriete kijkstukjes, in 2001 op YouTube gezet. Een kijkstukje met Christopher Walken in de hoofdrol. Een mij bekend man vertelde ooit dat deze video gebaseerd is op wat hij zelf, in al zijn vrolijkheid, ooit gedaan heeft in een Amerikaans hotel. Voorbeeld daarvan is de beginscene in de lobby. Zijn werkgever had in die tijd nog weinig inzicht in de problemen waar reizende werknemers tegenaan liepen. De man reisde van Nederland naar New York en diende meteen door te reizen naar het zuiden van de US. Om dan midden in de nacht aan te komen bij een hotel waar de receptie niet bemand is en alleen de lobby bereikbaar. Als reiziger val je op zo’n moment doodmoe neer in een van de stoelen in die hotellobby, in afwachting van iemand om een hotelkamer toe te wijzen. En daarna is niets zo doods als het dagenlange verblijf in een hotel en toen mijn verteller voor zijn werkgever een fantastisch resultaat had bereikt, wilde hij dat uiten en laten zien. Hij kocht een portable radio met cassetterecorder (periode voor 2001). Koos een cassette met zijn muziek en toen hij het hotel binnenkwam, zette hij de radio bij de receptie neer en op volle sterkte aan. Om daarna, op de tonen van zijn muziek, een feestdans door de lobby, met de bagage-trolley en omhoog met de roltrap uit te voeren. Iemand daar heeft dat toen op film gezet, wat later in handen is gekomen bij de producer van de video. De volgende ochtend bleek zijn radio met cassette voor de deur van zijn hotelkamer te staan. Wat mijn verteller een aanmoediging vond om zijn dance moves nog een keer te herhalen. Wat hem dansend door de benedenverdieping van het hotel liet gaan, dansend op een tafel deed springen, om al dansend de lift te bereiken. Duidelijk is dat mijn verteller niet de in de video daarna nog vertoonde zeilpartij door de ruimte heeft uitgevoerd. Dat gebeuren is te danken aan de fantasie van de producer van de video. Mijn verteller en ik hebben samen nooit wat gehad, maar met dat verhaal, en met de vertaling van dat gebeuren door Christopher Walken in de video, heeft hij wel blijvend mijn hart veroverd. Heerlijk als een Man in Suit alle speelsheid behouden heeft, zich zo kan laten gaan en lak heeft aan wat ieder ander daarvan denkt. Ach – wellicht toch de man voor mij?! ik wens mij een interessant man die instaat is mij lief te hebben, die betrouwbaar genoeg is om samen mee een affectieve relatie mee op te bouwen en mee te onderhouden. Speelsheid is in die affectieve relatie zeker wel gewenst, maar van net iets minder belang.


Bekijk mijn profiel op match4me.nl

geplaatst door Rianne - 1644 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl