Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 17 november 2019

Interview

Ik beken dat ik mij even verveelde. Dat gebeurt niet vaak, maar toch. Ik ben toen eens gaan kijken naar die interview vragen bij mijn profiel. En ik besloot maar eens een vraag te beantwoorden. Meteen zag ik, tot mijn verbijstering, dat mijn antwoord op de vraag geplaatst werd op mijn profiel en onder dat interview. Mijn antwoord was niet bestemd voor anderen. Mijn antwoord was eigenlijk uitsluitend bestemd voor de man die instaat is mijzelf fantastisch te laten voelen. Met een handkus zijn kant op. Gelukkig stond er achter mijn antwoord een vuilnisbakje. Ik klikte op het vuilnisbakje met de bedoeling mijn antwoord in het niets te laten verdwijnen. En toen werkte die vuilnisbak link niet. Mijn antwoord bleef gewoon staan, hoe vaak ik ook op die vuilnisbak klikte. Er is veel op de wereld wat ik onbegrijpelijk vind, en het niet laten werken van een vuilnisbak link is daar eén van. De vraag kwam bij mij boven of dat toeval zou zijn of opzet. En werkt die vuilnisbak link bij andere bij deze site aangesloten vrouwen ook niet? Ik ging al die vragen van dat interview maar eens doornemen. Want via M4M zijn de vragen dwingend opgesteld en je weet maar nooit. Bij het doornemen van de vragen schoot opnieuw een vraag bij mij omhoog, en wel of M4M wellicht met behulp van een narcist die vragen heeft opgesteld. U weet wel – wil je je als vrouw eenzaam en onbegrepen wilt voelen in een relatie, en opbloeit bij misleiding, mishandeling, manipulatief gedrag en een totaal gebrek aan empathie, zoek dan een narcist als partner. Veel van die vragen bij het interview kunnen alleen maar tot doel hebben om, zonder enige moeite en dan nog anoniem ook, toch wel erg intieme gegevens van de antwoord-gever te weten te komen. Wat te denken van de vraag – Wie zijn je ouders? Of – Vertel over jezelf alles wat je kwijt wilt? Waar moet je vaak aan denken? Waar lach je het hardst om? Wat is je laatste favoriete aankoop? Waar wil je beslist niet heen? Als je je naam zou veranderen hoe zou je dan heten? Leg die vragen voor aan een psycholoog en ogenblikkelijk roept die deskundige - een narcist. Wat mij betreft, hoop ik maar dat M4M die vuilnisbak link van mij snel repareert. En wellicht kunnen zij dan meteen even controleren bij andere aangesloten vrouwen of die vuilnisbak daar ook gerepareerd dient te worden. Een antwoord is snel gegeven, zie mijn eigen snelle en niet voor anderen bestemde antwoord. Hoe prettig is het dan om dat antwoord weer even snel te kunnen weghalen. Tot slot wil ik aan de lezers van dit blog nog wel antwoord geven op enkele van die vragen: Vraag - Noem 3 dingen die op dit moment bij je op tafel liggen - antwoord = laptop, mobiel en kop koffie. Vraag – Waar ben je bang voor – antwoord = voor niets en niemand. Vraag – Leg uit waarom iemand NIET voor jou zou moeten kiezen – antwoord = bezit de voor mij aardige eigenschap om recht door mensen heen te kunnen kijken en daarbij de neiging om hen dan meestal direct te laten weten wat ik zie en wat ik daarvan vind. Er zijn heel veel mannen die een dergelijke eerlijkheid en confrontatie met de waarheid absoluut niet op prijs stellen.


geplaatst door Rianne - 1665 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl