Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 7 december 2019

LetGo

Hoe vaak komt het niet in een mensenleven voor dat keuzes gemaakt moeten worden. Belangrijke Keuzes die je hele leven kunnen beïnvloeden. In de liefde is het ook zo en is het veelvuldig een afweging van factoren op basis waarvan de keuze niet valt op die persoon, maar op een ander. Soms helpt de afgewezen persoon daar zelf aan mee. Bijvoorbeeld door vervelend te zijn, geen aandacht te geven of gewoon een player te zijn. Elke vrouw wenst in haar leven liefde te krijgen gecombineerd met stabiliteit en rust. Geen enkele vrouw wenst een onbetrouwbare player om haar heen te hebben. Zo’n player geeft alleen maar aanleiding tot ongewenste situaties, onzekerheden en hoofdpijnen. Nee – geef mij maar een stabiel, liefdevol man en dan is er voor mij niemand anders meer op de wereld. Ooit in een heel ver verleden is het mij gebeurd dat een man aandacht aan mij besteedde en ik er achter kwam dat hij dezelfde aandacht ook aan andere vrouwen gaf. Die kennis en wetenschap leidde meteen tot een definitief afscheid van de man – een LetGo. Een kwestie van wegwezen en nooit meer omkijken. Ik kan mij herinneren dat de betreffende man daar nog boos en verbaasd over was ook. Ik ben niet blijven wachten om te kijken of hij ooit zou veranderen, maar nam voetstoots aan dat verandering een utopie zou zijn. Mijn toekomst lag duidelijk heel ergens anders. En laat ik die man nu onverwacht weer eens zien en dat in een duidelijk dubbele situatie. In de zomer en tegen zeven uur in de avond, terugrijdend van een aardige wandeltocht met mij hond in het plaatselijke bos, zag ik met enige regelmaat bij een maisveld, liggend tussen de bomen, twee auto’s zonder inzittenden staan. Die auto’s zeiden mij niets, maar ik vroeg mij telkens wel af wat die auto’s daar deden en had eigenlijk al de conclusie getrokken dat dat mensen waren die ook met een hond aan het wandelen zouden zijn. Want mais is een gemakkelijk gewas en heeft geen aandacht nodig. Normaliter groeit mais omhoog zonder dat daar enige zorg aan besteed hoeft te worden. Zo nu en dan wat water in een erg warme periode is genoeg. Daar ik altijd op dezelfde tijd ging wandelen, zag ik met regelmaat dezelfde twee auto’s daar staan. Het raadsel loste zich vanzelf op. Op een keer kwam ik, met hond achterin, voorbij en zag opeens een mij bekend man staan met tegenover hem een mij onbekende veel jongere vrouw. Allebei gekleed alsof ze zo van het werk kwamen. Hij in pak met das en zij in rok, blouse en hoge hakken. Het stelletje was het duidelijk niet met elkaar eens. Het schoot door mij heen dat die auto’s dus van hen waren. En vervolgens schoot door mij heen dat dat maisveld klaarblijkelijk voor die twee diende als seks-ontmoetings-plek. Je maakt wat mee op het platteland - zeg. Een maisveld als seksplek is nog goedkoper dan een hotelkamer. De volgende keer dat ik langskwam met hond achterin, stond alleen de grootste auto daar, met daarin die man druk telefonerend. De andere auto was in geen velden of wegen meer te bekennen. Daarna heb ik op die plek geen van beide auto’s meer gezien. De vrouw op naaldhakken bij dat agrarische maisperceel had hem duidelijk definitief afgedankt – verstandige LetGo tactiek.


geplaatst door Rianne - 1772 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl