Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 22 december 2019

Voelen

Voor het einde van dit jaar heb ik mij eens geworpen op het woord - voelen. Niet het gevoelen van onbehagen wegens het naderende einde van het jaar, ook niet het gevoelen van afwachting wat het nieuwe jaar zal brengen. Maar simpel het gevoel -voelen - zoals dat van toepassing kan zijn bij het daten. En dan het je wel voelen bij de ander en, als het wel eens glet gaat, het werkelijk voelen van de ander. In het eerste geval is er sprake van niets anders dan een toevalstreffer. Je vindt eindelijk iemand waar je je prettig bij voelt. Of in het mooie oud-Indisch waar je je senang bij voelt. Iedereen die bezig is met daten weet dat een dergelijk gevoel meestal tot de uitzonderingen van het leven behoort. Want wanneer voel je je prettig bij een date. Is het zijn uiterlijk, zijn voorkomen, zijn bewegingen, zijn taalgebruik of simpelweg omdat hij zonder enig probleem de maaltijdkosten voor zijn rekening neemt. Ik vraag het u en geeft u het antwoord maar. We naderen dan altijd de grens van - u vraagt en wij draaien. Het tweede geval komt pas tevoorschijn op het moment dat het eerste gevoel werkelijk succesvol is verlopen. En dan ga je er ook helemaal voor. Het bed is dan te klein. Het wennen aan elkaars wensen geeft vermaak, plezier en opwinding. Waarna een tevreden gevoel bij je postvat - want eindelijk eens een date die perspectieven biedt en hopelijk eens wat langer gaat duren als alleen maar een koffie samen of een uitstapje met z'n twee. Want bij het zoeken van een partner kan het samenzijn van twee verworden tot een, om daarna weer terug te gaan tot twee met opeens een diep weesgegroet richting dat een. En wie van de lezers kan mij nu nog volgen?! Iedereen in ieder geval een vreugdevol en bijzondere kerst toegewenst en met een beetje positivisme gaat dat best lukken.


geplaatst door Rianne - 1774 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl