Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 27 januari 2019

Tien vragen

Blue monday was een blije, stralende dag, Valentijnsdag lonkt als een beloftevolle rode ballon en het leven van een single gaat verrassend vaak over rozen - al lees ik zelfs in Audens gedicht ´O, tell me the truth about love´ niets waarmee ik rustig kan gaan slapen. Zal ik het dan, nu ik hier al langer dan een blauwe maandag ronddwaal, maar eens heel gewoontjes over de liefde hebben?

Lees verder!

geplaatst door RodeJaszondag 27 januari 2019

Moraal/moreel

Twee woorden die zo lastig uit elkaar te houden zijn. En de woorden moraal/moreel zijn zo goed van toepassing op het dategebeuren – het goede moreel bij het wandelen naar de (nog) onbekende date en de moraal van het verhaal als het een mislukte date blijkt te zijn.

Lees verder!

geplaatst door Riannewoensdag 23 januari 2019

Daten en wat er allemaal voorbij komt

In het daten kom je van alles tegen. Het ergste van die mensen van ‘kijk mij eens vrij en mezelf zijn’. En zich onwillekeurig boven de dolende anderen stellen. Die nog in het duister leven. Van die mensen die nog gewoon koffie drinken, vlees eten, niet bio zijn, en niet aan yoga of mindfulness doen. Iemand zoals ik bijvoorbeeld. Twee werelden. Je voelt het onmiddellijk. In de profieltekst al, of later in de mailuitwisseling. Toch laat ik het soms tot een afspraak komen. Want dan zie ik toch ergens een leuk iemand. En laat ik me verleiden. Terwijl het eigenlijk altijd mis gaat.

Lees verder!

geplaatst door Parlantemaandag 21 januari 2019

Veiligheid

Laat ik nu jaren hebben gedacht dat ik mijn status als langdurig alleenstaande te danken heb aan bindingsangst. De eerste twee jaar na mijn scheiding was ik nog vol goede moed. Of ik was nog een gevangene van mijn huwelijkse denken en ik kon me eenvoudigweg niets anders voorstellen dan dat ik binnen de kortste keren weer samen zou zijn; dat kan ook. Maar na een paar jaar begon het gepieker en nog weer wat later sloeg de vertwijfeling toe.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 20 januari 2019

Soulmate

De afgelopen tijd heb ik constant aan het woord soulmate moeten denken. Zal wel een kwestie van verlangen zijn, denk ik dan. In ieder geval de wens om vastigheid te krijgen met dat idee van een soulmate in de zoektocht naar de gewenste partner. Ik werd, zoals mij altijd gebeurt, meteen daarbij overvallen door allerlei

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 13 januari 2019

NietTeDaten

Altijd aardig het niet-te-daten lijstje. Wereldwijd blijken dezelfde soort foute types rond te lopen. Aan mij viel op de adviezen van een tweetal nuchtere Engelse relatietherapeuten en hun opgave van 5 types waar je als vrouw elk contact mee dient te vermijden, omdat zoiets slechts leidt tot hartzeer en hoofdpijnen. Met daarbij hun algemene en terechte advies

Lees verder!

geplaatst door Riannedinsdag 8 januari 2019
maandag 7 januari 2019

De handgeschreven brief

Ik sta op station Delft, akelig onder de grond dus, midden op het perron. Alles beweegt - en ik sta stil. Rechts rijdt een intercity de tunnel voor mij in; links rijdt een sprinter de tunnel achter mij in; recht voor mij gaat de lift omhoog en zakt het contragewicht naar beneden. Alles beweegt en ik sta stil. Er was een tijd dat ik in kwade dromen, al koffers pakkend, keer op keer de trein miste. Die tijd ligt achter mij: mijn onderbewuste denkt blijkbaar dat ik alle grote beslissingen al heb genomen.

Lees verder!

geplaatst door RodeJaszondag 6 januari 2019

Trends

Die stomme verkiezingen, zoals Woord van het Jaar van Van Dale, Woord van het Jaar van het Genootschap Onze Taal, de Top 1000 van Qmusic, de Evergreen Top 1000 van NPO Radio 5, de Top 2000 van NPO Radio 2, de Top 4000 van Radio 10, wie biedt meer, dat is allemaal nog onschuldig volksvermaak.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 6 januari 2019

GoedeVoornemens


Bij nieuwjaar en de dagen daarna bedenk ik altijd, zoals velen onder ons dat doen, de goede voornemens voor het komende jaar. Het gezegde is dat goede voornemens altijd een kort leven beschoren zijn. Maar daar ga ik dit jaar een uitzondering op maken. Ik ga mij het hele jaar houden aan al mijn goede voornemens. Zoals

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl