Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 24 februari 2019

Liefde

Wat is dat gevoel van liefde nu eigenlijk, heb ik mij het afgelopen jaar bij herhaling afgevraagd. En wat moet je ermee als blijkt dat het nergens toe leidt. Wanneer ben je zover dat je de zon weer ziet. Met al zijn liefdessuggesties en liefdesbeloften had die man mij helemaal ingepakt.

Lees verder!

geplaatst door Riannevrijdag 22 februari 2019

Zwoegen

Liefde is een werkwoord, zeggen veel mensen. Het zal wel. Als we nu toch onzin aan het verkondigen zijn: weet je wat ik echt een werkwoord, zeg maar gerust een zwoegwoord vind? Samen. Vooral het meervoud vind ik lastig, de eerste persoon in het bijzonder: wij samen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 3 reactiesvrijdag 22 februari 2019

De Mondscheinsonate

Hij stond al veel te lang op mij te wachten, zei hij, de vrolijk verdrietige man met wie ik verkering zou krijgen. Hij stond daar: een fascinerende mix van fysieke kracht, wijsheid, seks en stijl.
Ik zou zijn geur willen drinken, zijn verschoten t-shirt willen opstropen om te voelen of hij waar is. Hij wil sandalen voor me kopen want ik moest persé wandelschoenen aan van hem en ik had naar hem geluisterd al was het verschrikkelijk warm.

Lees verder!

geplaatst door RodeJasmaandag 18 februari 2019

Contact, een mijnenveld

Soms denk ik wel eens. Kan je mensen ooit wel nemen op hun woord? Of zijn we veroordeeld tot vertalen? Want mensen zitten vol met pijnplekken en gevoeligheden. Elke reactie is daardoor getekend. Wie is iemand dan zelf? Zo kom je er eigenlijk nooit achter wie iemand is. Alles is gekleurd. Je weet ook nooit op welke gevoelige knopjes je drukt. Zo heb ik een vriendin met een ernstig verleden. Veel meegemaakt. Ze kan ineens buitenproportioneel op mij reageren. Door gevoelige associaties met dingen uit haar verleden. Het is dan soms moeilijk te peilen of haar boosheid of ontroering echt iets met mij te maken heeft. Vaak betrek ik het dan toch onwillekeurig op mezelf of schiet al in de verdediging. Gelukkig kan ik het daar met haar over hebben en maakt dat haar soms heftige reacties helder.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 3 reactieszondag 17 februari 2019

Contact

People come into your life for a reason, a season or a lifetime. Een zin waar ik zomaar bovenop botste en daarna maar een aantal keren ben gaan herlezen.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 10 februari 2019

Lost

Ik sta op het perron en kijk de trein na waar hij, na een laatste warme omhelzing, net is ingestapt en nu mee verdwijnt. Ik zie nog zijn gezicht als hij naar mij kijkt met een vrolijke grijns. Hij wuift naar mij.

Lees verder!

geplaatst door Riannevrijdag 8 februari 2019

De man tegen de muur

Hij staat tegen de muur, tussen de deur en de linnenkast. Hij ziet er zwijgzaam en ontoegankelijk uit - wat ik onhebbelijk van hem vind, want hij staat wel in m´n slaapkamer en ik vertrouw hem mijn gedragen jurken toe. Zal ik Tofelazine* voor hem laten maken? IJzerenheinigheid: min 45%? Zal ik m´n stoere leren jasje rond zijn smalle schouders hangen? Ik draag het toch niet, het hangt alleen maar in de kast om te voorkomen dat ik een nieuw leren jasje koop.

Lees verder!

geplaatst door RodeJasmaandag 4 februari 2019

Snel

Ik ben laatst met een goede vriendin gaan speeddaten. We wilden eens iets anders dan uit eten en naar de film.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 3 februari 2019

Freddie

Verliefdheid – wie heeft dat nu nooit eens gevoeld?! Verliefdheid slaat bij mij om de haverklap toe. Sommige mannen hebben het nu eenmaal gewoon allemaal – uiterlijk, verschijning, aardig in het mailcontact en ik kan nog wel een aantal factoren noemen die daar aan meewerken. Maar achter dat gevoel van verliefdheid hoor ik telkens een zeurend stemmetje dat mij vertelt

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl