Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 30 juni 2019

Dragon

Het Engelse woord voor draak klinkt toch beter dan het Nederlandse woord voor hetzelfde fabeldier. Want een fabeldier is het en niemand heeft ooit een draak in levende lijve gezien. Draken zijn heel mooi afgebeeld

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 23 juni 2019

Samen

Waarom heb je als mens liefde nodig, is een vraag die de afgelopen maanden/jaren telkens door mijn hoofd flitst. Waar is dat eigenlijk goed voor. Aan het alleen zijn, zitten niet zo veel problemen.

Lees verder!

geplaatst door Riannedinsdag 18 juni 2019

Buurman

‘Juni is een echte verjaardagsmaand in onze familie’, zei mijn buurman toen ik hem op de portiektrap tegenkwam.
‘Mijn zus wordt overmorgen tachtig, ik word over een week zeventig en mijn vrouw wordt morgen vijftig.’

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 16 juni 2019

Overwegingen bij het kiezen van gordijnen

Gordijnen. Alleen het woord al. ´Sluit jij de gordijnen even, schat? Gordijnen associeer ik met oud stof, oude koffie en terloopse seks op een krakende divan. Ik woon al een eeuwigheid zonder gordijnen. Vorige week echter, toen ik mijn Leidse huiskamer binnenliep, zag ik eindelijk wat er hier ontbrak: Gordijnen. Sindsdien ben ik op zoek naar gordijnen; gordijnen die matchen met mijn allenige ziel

Lees verder!

geplaatst door RodeJas - 2 reactieszondag 16 juni 2019

Blind

Ergens stond een Engels spreekwoord wat tot nadenken noodt – the best mariage is between a blind woman and a deaf man (Quote Samuel Taylor Coleridge).

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 9 juni 2019

Mooi

Bij het daten val je om de haverklap over het woord - mooi. Mooi weer, mooi wat hij schrijft, mooi wat hij zegt, mooie uitspanning, mooie man, en ga zo maar door. Maar wat is nu echt mooi.

Lees verder!

geplaatst door Riannewoensdag 5 juni 2019

Met volle borst

Hoorde pas een zangdocent zeggen: dames en heren, let op de rustige tong, de mondstand en lippenactie. En, denk erom, dat is belangrijk, de open neusvleugels. Kijk naar Pavarotti. Ik dacht, het moet toch ook niet gekker worden. Vandaag gaan we allemaal zingen met open neusvleugels.
En dan te bedenken dat die hele neusvleugels van deze tenor misschien gewoon zijn persoonlijke expressie is, een betekenend iets in zijn verhaal, een natuurlijk deel van de totale expressie van een zingend persoon. Gaan ze er die neusvleugels als geïsoleerde beweging uitlichten. Alsof die beweging de expressie maakt. En iedereen dat maar nadoen. Tja, Wim, dat ging niet best, hè? Shit, vergeten mn neusvleugels te openen. En ja, stiekem alweer een nieuwe regel. Daar moet je dan allemaal aan denken tijdens het zingen. Kan ik m’n eigen vrije expressie wel vergeten. Heb ik helemaal geen tijd voor. En stel je voor, misschien doe ik dan telkens mijn been omhoog. Als ik dan Pavarotti was, stond binnen de kortste keren de halve wereld op één been te zingen.

Lees verder!

geplaatst door Parlantezondag 2 juni 2019

Verlangen

Een eeuwig verlangen dat plotseling deel lijkt uit te maken van je hele bestaan. Een verlangen dat je niet hebt opgeroepen, maar dat er opeens altijd wel lijkt te zijn geweest. Alsof je als mens wacht op

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl