Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 24 juli 2019

Over mannen in het algemeen en smetvrees in het bijzonder

Alleen jij en ik nog, Rianne… Dus schrijf ik maar voor jou en voor alle anderen, in de hoop dat iemand zich laat inspireren en ook (of weer) blogs gaat schrijven. Zo ben ik zelf immers ook begonnen met schrijven.

Het was niet eens zo warm, de afgelopen nacht - maar m´n droom duidde op een verhit gemoed: Ik zag gebruinde mannen met slechts een doek rond het middel; de glanzende, gespierde torso's van vlinderslag zwemmers. Ze lopen rustig rond, de mannen, als filosofen in een zuilengalerij. Ze vergelijken hun proporties; ze zijn zwanger en ze vragen elkaar hoe dat te zien zal zijn straks.

Lees verder!

geplaatst door RodeJaszondag 21 juli 2019

BloggerBlues

Wij zijn nota bene nog maar met twee bloggers over. Hoe is dat nu mogelijk? Is er dan niemand bij al die aangesloten WO en Hbo’ers op de site, die met een beetje regelmaat op een half A4tje kan vertellen over zijn of haar ervaringen in de liefde en bij het daten? Misschien werkt het om te vertellen dat een blogger op deze site veel aandacht krijgt.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 14 juli 2019

Liefde/Lust

Altijd verstandig om eens achteruit te stappen, de situatie van een afstand te bekijken en eens heel nuchter en helder voor jezelf te krijgen of de relatie met die man werkelijk liefde is of uitsluitend gebaseerd is op lust. Antwoorden daarop zijn overal te krijgen – dus.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 7 juli 2019

Het mes

De tentoonstelling ging over Middeleeuwse tuinen - en omdat ik nu eenmaal van tuinen houd besloot ik om er eens een kijkje te nemen, met speciale aandacht voor de vanzelfsprekende lusthof-functie van de siertuinen in die tijd. Het mes was bijvangst. Het lag in een glazen hokje - en het moet ooit een geschenk zijn geweest van een verliefde man aan de vrouw van zijn dromen. Als gebiologeerd staar ik naar het mes, probeer de man die het heeft gegeven op te roepen, de vrouw die het heeft ontvangen, het moment waarop zij de afbeeldingen op het heft zag, de teksten las. Heeft ze gebloosd?

Lees verder!

geplaatst door RodeJaszondag 7 juli 2019

HetJournaille

Zulke aardige typeringen gelezen over een bewindsman en over een hoge piet bij de EU. Om met de eerste te beginnen – quotes van Theodoor Holman in het Parool – Grapperhaus, de serie:

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl