Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 26 augustus 2019

Rozen

Het leven gaat niet altijd over rozen. Of misschien kan ik beter zeggen – het liefdespad gaat niet altijd over rozen. Een uitdrukking waarmee wordt aangegeven dat er nog al wat moeilijkheden zijn op je pad. En mutatis mutandis wordt aangegeven dat, als je pad wel vol ligt met rozen, alles voor jou prima verloopt. Als bewoner van het platteland, en beheerder van een tuin die volstaat met rozenstruiken, denk ik dan altijd maar dat in die uitdrukking met rozen bedoeld worden de rozenblaadjes. Ik kan mij niet voorstellen dat het wandelen over rozen, waarvan de stelen vol zitten met akelige doornen, ooit positief gezien kan worden.

Lees verder!

geplaatst door Riannemaandag 26 augustus 2019

Kersen eten

Het was weer domweg alleen wakker worden, vanochtend - wat gek genoeg minder alleen voelt dan alleen gaan slapen. Berkenzaadjes overal, blauw zonlicht door dat ene niet-verduisterende gordijn, een droom die woorden nodig heeft om niet vergeten te worden.

Heb je nu al genoeg gelezen? Dit is anders wel het blog dat een medeblogger op de zustersite heeft aangekondigd met de woorden: 'Vrouwen bijten op hun nagels en mannen gaan er eens goed voor zitten.' Adel verplicht - en mijn schouders zijn sterk genoeg om deze weelde te kunnen dragen. Maar soms denk ik na over een nieuwe nickname hier, voor als ook ik mij teruggetrokken heb wegens gebrek aan lezers.

Lees verder!

geplaatst door RodeJas - 2 reactiesvrijdag 23 augustus 2019

Elektrisch

Het gewone leven lijkt in bijna alles op het leven zoals dat tijdens de vakantie op een camping wordt geleefd. In bijna alles.
Eén verschil is, als het een camping in Zuid-Frankrijk is, dat het vijftien tot twintig graden kouder is in Nederland. Een ander en veel opvallender verschil is, dat, geheel in tegenstelling tot mijn beeldvorming daarover, betrekkelijk veel Nederlandse automobilisten zich een stuk horkeriger gedragen dan Franse, iets wat mij op de terugreis begon op te vallen vanaf Lille en eenmaal binnen de bebouwde kom vooral op rotondes; dat zijn voor Nederlandse automobilisten toch vooral overbodige en onhandige onderbrekingen in een van oorsprong rechte weg waar je bij voorkeur met gierende banden en natuurlijk zonder richting aan te geven overheen scheurt.
Ik heb het weer overleefd, tweeënhalve week op mijn gezellige gezinscamping met voor ieder wat wils aan de voet van de Catalaanse Pyreneeën, de terugreis inbegrepen, en ze waren weer talrijk vertegenwoordigd, de gezellige gezinnen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 2 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl