Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 29 september 2019

Mannen

Wat kunnen mannen hun liefdesleven moeilijk maken voor zichzelf. Dat ligt nogal eens aan het gegeven dat mannen veelal functioneren in groepen. Zo’n mannengroep zal altijd een mening hebben over hoe vrouwen behandeld dienen te worden. En zeker zullen al die mannen direct klaarstaan om die ene vrijgezel in de groep

Lees verder!

geplaatst door Riannemaandag 23 september 2019

Op een bumperbankje

We aten appelpannenkoekjes op een glimmend metalen bankje, mijn dierbare nicht en ik. Zij had zichzelf via haar phone verloren in een boreling van nog geen uur oud, zodat het aan mij was om de mannen te woord te staan. Twee tevreden ogende vrouwen (met gebruinde blote benen, dat ook) op een bankje gemaakt van autobumpers is nu eenmaal een gedroomde kans om grappig te zijn, nietwaar?

Lees verder!

geplaatst door RodeJaszondag 22 september 2019

Leven

Als de getroffen gebieden na de watersnood van 1953 net een beetje beginnen op te drogen, aanschouw ik in dat jaar op 27 april om tien over zes in de avond het levenslicht.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 22 september 2019

Zon

Vanaf een terrasje komt mij altijd een bloemvolle omgeving voor de ogen. Een espresso naast mij op tafel en maar kijken naar al die goedwillende terrasgenoten en wandelaars. Er wordt niet gelopen, er wordt geslenterd. Niemand wil op een vrije dag gaan haasten.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 15 september 2019

Elkaar


I found love where it was not supposed to be, right in front of me – een hele mooie zin om dit blogje mee te beginnen. Wil niet iedereen, die op een datingsite aan het zoeken is, eens een keer de wederzijdse liefde vinden? En dan ook nog een liefde die er alle jaren al geweest is.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 8 september 2019

Overgang

Nee, ik doel niet op die ene in het bijzonder, die van de opvliegers en de onnavolgbare stemmingswisselingen. Die ken ik alleen van horen zien. Ik bedoel het meer algemeen. Overgangen. Letterlijk en figuurlijk. Ruimtelijk, fysiek en mentaal. Ik kan er niet zo goed tegen. Ik vermijd ze het liefst, wat natuurlijk onmogelijk is.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 2 reactieszondag 8 september 2019

David Tennant en de kat

Eigenlijk had ik de kat er buiten willen laten; dit is immers een datingsite. Maar ja, nu het beest zestien dagen lang zowel mijn dagindeling als mijn humeur bepaalt, kan ik moeilijk om hem heen. M´n eerste wandeling van de dag, direct na het ontbijt, leidt van mijn flat naar het huis van de kat. De laatste wandeling, wanneer het allang donker is, leidt van het huis van de kat naar mijn flat. Wat deed die gymleraar dan in mijn droom, vannacht?

Lees verder!

geplaatst door RodeJaszondag 8 september 2019

Kansen

Eigenlijk had ik het al eerder in de gaten. Maar nu hebben ook een paar psychologen van de Uni Tilburg zich gebogen over de paradox van de moderne liefde. Met als uitkomst van hun onderzoeken, dat datingsites de kans op het vinden van liefde niet vergroten, maar verkleinen.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 1 september 2019

Struikelen


Confucius wist het al – onze grootste overwinning is niet dat wij nooit falen, maar dat wij telkens als wij struikelen weer opstaan. In de dating wereld is het eigenlijk hetzelfde. Denk je echt deze keer nu eens een hele aardige date online ontmoet te hebben, gaat de correspondentie soepel en toont de man een licht gevoel voor humor. Dan is dat nog steeds geen garantie voor een succesvolle eerste ontmoeting. Mijn date stelde voor

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl