Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 27 oktober 2019

Dossier

Ik had laatst een Whatsapp-correspondentie met een oude liefde. Niet in jaren, nog steeds niet, maar in termen van verleden tijd mag ik haar grijs noemen. Ze vroeg me of ik ervoor voelde – pas op voor die formulering, het betekent heel iets anders dan ‘vind je het leuk’ of ‘heb je zin’ – om haar weer eens te ontmoeten.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 27 oktober 2019

Alles verandert

Alles verandert, opnieuw beginnen kun je met de laatste ademtocht....´ schreef de somber-visionaire Bertold Brecht ooit. Twee coupletten, dezelfde regels in een andere volgorde - waardoor het eerste couplet verdrietig-berustend klinkt en het tweede hoopvol. Ik heb dit gedicht zo vaak voorgelezen dat het een draaiorgelboek is geworden in mijn hersenpan. Zet mij voor een volle zaal en het boek ontvouwt zich. Maar zet mij voor een geliefde en het boek vergaat tot pulp.

Lees verder!

geplaatst door RodeJaszondag 27 oktober 2019

CrazyGame

Met een paar Engelse woorden is het heel gemakkelijk om een gebeuren helder en duidelijk neer te zetten. Dus ga ik in dit blogje maar eens proberen te verduidelijken dat werkelijke wederzijdse liefde altijd een spel van aantrekken en afstoten is; ofwel van een Crazy Game. Een liefdesspel, wat van grote invloed kan zijn op

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 20 oktober 2019

WaanWerkelijkheid

Zoals je de waan van de dag hebt tegenover de werkelijkheid van de dag. Zo heb je ook de waan van de liefde tegenover de werkelijkheid van dat moment. De liefdeswaan komt tevoorschijn op het moment dat een man aardig lijkt. Een mening die alleen nog gebaseerd is op het uiterlijk van die man. Pas later komen momenten

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 13 oktober 2019

ManInSuit

Zoals een man kijkt naar vrouwen in rok of jurk, zo kijk ik graag naar een man in pak. Het heeft altijd wel iets, zo’n man in pak. Je kunt bij zo iemand van alles aan werkomgeving bedenken. Van een baan in een hotel, tot een werkplek bij een bank of ergens in een openbare functie. Er moet gezegd worden dat een pak bij de ene man beter staat dan bij de ander.

Lees verder!

geplaatst door Riannedinsdag 8 oktober 2019

Al wat ouder

Hij zei dat ik al wat ouder was - wat viel onder het hoofdstukje ´waarom niet.´ Hij was nog wat jonger. We hadden dus niet tegen elkaar gejokt in het voortraject maar die jurk trek ik mooi nooit meer aan. Het koordje was toch al gerafeld.

Lees verder!

geplaatst door RodeJaszondag 6 oktober 2019

Heimwee

Ik heb er vooral in de herfst last van. Lezers die nu denken dat ik me aansluit bij de herfstdepressie waar veel van mijn generatiegenoten mee kampen, kan ik geruststellen. Daarvan is geen enkele sprake.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 5 reactieszondag 6 oktober 2019

Idiotie

In de relatie tussen man en vrouw kan het gebeuren dat het woord idiotie voor je ogen voorbijkomt. Idiotie in de wijze van optreden, idiotie in het verzwijgen van van alles en nog wat en idiotie dat wellicht is vastgeroest in het denkpatroon.

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl