Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 29 november 2019

De honger

Wat ik hier schrijf is soms een geliefd kind dat ik te vondeling leg, en soms een bord spaghetti met rode saus dat ik ter consumptie aanbied. Voor beiden geldt: liever niet geliefd dan verkeerd begrepen - al zal ik steviger voor het kind opkomen dan voor het bord spaghetti. Dit blog is een bord spaghetti met rode saus.

Lees verder!

geplaatst door RodeJaszondag 24 november 2019

KnappeMan

Vrouwen kiezen knappe mannen voor korte termijn relaties en minder knappe mannen voor lange termijn relaties. Dat zou een van de stellingen zijn uit een onderzoek naar wat vrouwen het best kunnen waarderen in een man. Wie dat onderzoek heeft uitgevoerd en

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 17 november 2019

Interview

Ik beken dat ik mij even verveelde. Dat gebeurt niet vaak, maar toch. Ik ben toen eens gaan kijken naar die interview vragen bij mijn profiel. En ik besloot maar eens een vraag te beantwoorden. Meteen zag ik, tot mijn verbijstering, dat mijn antwoord op de vraag geplaatst werd op mijn profiel en onder dat interview.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - 3 reactiesvrijdag 15 november 2019

Een stel met een liedje

We hadden elkaar al een eeuwigheid niet meer gezien, hij en ik - wat beslist lang was: we kenden elkaar immers nog lang geen eeuwigheid. Hij had zich vermomd met een bril, een stoppelbaardje en een nieuwe, grijze trui die lekker rook. Ik droeg mijn oude rode jas en was, naar hij zei, niet veranderd. Wat ook oké was. We waren nooit een stel geweest, hij en ik, zo´n stel met één rugtas en met een liedje.

Lees verder!

geplaatst door RodeJasdonderdag 14 november 2019

Nieuw 2.0

Het begon jaren geleden. Het Nieuwe Werken, het Nieuwe Leiderschap, het Nieuwe Bankieren, het Nieuwe Vergaderen. Vul zelf maar aan. Het Nieuwe Daten. Oude Wijn in Nieuwe Zakken. Maar die dorst is blijkbaar niet te lessen.

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 10 november 2019

Memories

In een mensenleven doorloopt iedereen een stortvloed aan gebeurtenissen, een stortvloed aan ervaringen, en slaat dat dan op als herinneringen - memories. Een soort vicieuze cirkel waar geen enkel mens van verschoond blijft. Het kunnen dan erg prettige herinneringen zijn, maar ook herinneringen aan heel onprettige gebeurtenissen en ervaringen.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 3 november 2019

Superioriteit

Het werkt altijd verhelderend om over mannelijke superioriteit wat meer informatie te verkrijgen. En een paar jaren geleden heeft de professor antropologie Melvin Konner, verbonden aan de Emory University in Atlanta USA, vertelde dat vrouwen biologisch superieur zijn aan mannen. Natuurlijk sta ik daar graag even bij stil.

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl