Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 29 december 2019

NwJaar

Een nieuw jaar komt eraan en dat is echt iets om bij stil te staan. Zeker nu als daarmee ook een decennium wordt afgesloten en het cijfermatig mooie jaar twintigtwintig begint. Ik stel mij een nieuw jaar altijd voor in de vorm van een jong kind dat hard begint weg te lopen van

Lees verder!

geplaatst door Riannedonderdag 26 december 2019

Over Sint en Santa

We liepen over het nieuwe asfalt van de Lekdijk, op schoenen zwaar van griendlandse modder en met een hart vol licht. Een boerderij beneden aan de dijk verkoopt kerstbomen. ´Zouden die nu nog verkocht worden?¨ vroeg hij. Ik dacht van wel. Er zijn mensen die hun boom traditiegetrouw pas op kerstavond opzetten, en mensen die op de valreep beseffen dat ze die boom toch zullen missen. ´Heb jij je boom hier gekocht?´ vroeg ik, want hij is van hier. ¨Wij vieren helemaal geen kerstfeest,¨ was zijn antwoord - en ik kon mezelf wel voor het hoofd slaan omdat ik niet al die andere vragen eerst had gesteld.

Lees verder!

geplaatst door RodeJaszondag 22 december 2019

Voelen

Voor het einde van dit jaar heb ik mij eens geworpen op het woord - voelen. Niet het gevoelen van onbehagen wegens het naderende einde van het jaar, ook niet het gevoelen van afwachting wat het nieuwe jaar zal brengen. Maar simpel het gevoel -voelen - zoals dat van toepassing kan zijn bij

Lees verder!

geplaatst door Riannezaterdag 21 december 2019

2020

Zo gaat dat op de vrijmibo, die op de laatste werkvrijdag van het jaar is omgedoopt tot de kebo, de kerstborrel. In de gedwongen haast van het door de conciërge geforceerde einde - we weten allemaal wie echt de baas is op school – kom je allerlei mensen tegen die je kunt missen en mis je allerlei mensen die je wilt tegenkomen, zoals die leuke docente die vorige week is begonnen, maar dat terzijde.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezaterdag 14 december 2019

DeStap

De laatste tijd word ik regelmatig dagelijks eraan herinnerd hoe belangrijk al die verschillende eerste stappen in je leven kunnen zijn. Dat geldt dan van de eerste echte stappen in kindheid tot het uit huis gaan en op kamers wonen voor het volgen van de verkozen opleiding.

Lees verder!

geplaatst door Riannewoensdag 11 december 2019

Retrospectie op afgelopen jaar

Het begon na mijn laatste relatiebreuk van negen jaar samenwonen. Verdrietig en verscheurd ziet mijn cliënt mij worstelen met de pijn van liefdesverdriet. Liefdevol geeft ze mij een tip: “Ga daten.” Zegt ze. Dan ben je er ook eens uit. ”Je kunt het voor alles gebruiken.” Zegt ze. “Trek je mooie kleding aan en dan zie ook eens een andere stad. Leuk gesprek. Mocht je seks willen, dan heb je seks en wie weet kom je op den duur weer een leuke vent tegen waar je echt iets mee wil.”

Lees verder!

geplaatst door Shirleydinsdag 10 december 2019

De slobbertrui

Zojuist terug van een vrolijk Sinterklaas-reces, zou ik zomaar kunnen vergeten dat ik zoekende ben. Pas toen ik over die muur-banaan van Cattelan las, keek ik om mij heen en zag ik dat ik alleen was. Alleen met de krant van vrijdag en de wetenschap dat die banaan werd verkocht voor 130.000 dollar en ik onbetaalbaar ben.

Lees verder!

geplaatst door RodeJaszaterdag 7 december 2019

LetGo

Hoe vaak komt het niet in een mensenleven voor dat keuzes gemaakt moeten worden. Belangrijke Keuzes die je hele leven kunnen beïnvloeden. In de liefde is het ook zo en is het veelvuldig een afweging van factoren op basis waarvan de keuze niet valt op die persoon, maar op een ander.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 1 december 2019

Stam

‘Nou pap, gefeliciteerd’, zei mijn zoon vorige week lacherig door te telefoon, ‘er is een stamhouder geboren.’

Lees verder!

geplaatst door Janszenzondag 1 december 2019

DeZon

Als ik dit aan het schrijven ben, schijnt de zon hier - in huis, buitenshuis en ook binnenin mij. Een prettige zon, niet al te laagstaand, niet al te verwarmend en toch uiterst aangenaam. De zon schijnt op de warme WhatsApp berichtjes

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl