Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 17 januari 2020

Dierentuin

Bij de kassa van de dierentuin was ik net bezig om voor mij en gezin de kaartjes te betalen, toen ik ze recht vooruit aan zag komen lopen. Een oudere en jongere man beiden van beduidende lengte met tussen hen in een ook op leeftijd zijnde veel kleinere wat gezette dame met een vriendelijk gezicht. Het drietal stopte op een tiental meters van ons vandaan en sprak kort met elkaar. Toen hoorde ik de dame tegen de oudere man zeggen dat zij hem nog graag een volgende keer zag. De oudere man verstrakte merkbaar en zei daarna op vaste toon – dat denk ik niet. Die harde woorden deden de oudere dame schrikken. Zij stapte gekwetst achteruit en keek even besluiteloos naar de beide mannen, die zonder enige emotie over haar hoofd bleven heen kijken. Toen haalde zij haar schouders op, draaide zich om en liep met een pijnlijke uitdrukking op haar gezicht onze kant op richting parkeerplaats. De beide mannen draaiden zich om en ik hoorde de oudere man tegen de jongere zeggen dat het goed was dat zij dit gebeuren nu uitprobeerden, want dan kon hij daar vaker gebruik van maken. Al die tijd had ik mij zo goed als mogelijk verborgen in de doorgang van dat kassagebouw en gelukkig zagen zij mij niet. Toen ik dat drietal zag aankomen, had ik de oudere man direct herkend. En ook had ik meteen begrepen wat daar gebeurde. Een paar maanden eerder had ik contact gekregen met die oudere man via de eerste datingsite waar ik ooit lid van was. Wij hadden de afspraak gemaakt dat ik het komende weekeinde bij hem zou doorbrengen. Hij vertelde dat, als ik uiteindelijk zou besluiten de nacht niet samen met hem in bed door te brengen, hij de logeerkamer voor mij klaar zou maken. En met elke stap met die man groeide mijn vertrouwen in hem. Hij maakte plannen voor dat weekeinde samen. Vertelde dat zijn neef dierenarts was in de dierentuin vlak bij mij en stelde voor dat ik die vrijdag naar de dierentuin zou komen en wij elkaar op de parkeerplaats zouden ontmoeten. Zijn neef de dierenarts zou ons dan een rondleiding geven, waarbij wij gedeelte te zien zouden krijgen wat niet voor publiek toegankelijk was. Daarna zouden wij achter elkaar naar zijn woning rijden. Voor de zaterdag had hij geregeld dat wij op bezoek zouden gaan bij zijn neef die koeienboer was en voor de zondag lag het plan nog open, maar daar zou hij wel wat voor verzinnen, met elke avond een etentje in een restaurant ergens. Fantastisch die man – bedacht ik en wat een aardige date had ik geregeld voor mijzelf. Maar ja – hoewel ik het eigenlijk niet nodig achtte, ging ik toch nog even meneer wat nader bekijken. Toen ik zijn gegevens in handen had, dacht ik eerst nog dat ik het fout zag. Maar na een paar seconden stonden mijn voeten weer op de grond en besefte ik dat bij die databank geen fouten gemaakt worden. Ik schrok ervan. Meneer was getrouwd – en mijn vertrouwen in hem racete in een rotvaart alle ramen om mij heen uit. Ik vertelde de man dat ik de afspraak afzegde en waarom. Hij erkende meteen getrouwd te zijn, maar vond dat geen enkele belemmering. Ik vond dat wel. Hij stelde dat hij mij die vrijdag verwachtte op de parkeerplaats bij de dierentuin. Ik zei dat ik niet zou komen. En een paar maanden later was ik met mijn gezin dus bij dezelfde dierentuin en zag met open mond gebeuren wat hiervoor staat. Die getrouwde man was aan het oefenen met zijn dierenarts neef. Met de bedoeling die bezichtiging te gebruiken om de liefde van meer argeloze vrouwen voor zich en zijn bed te winnen. Met al mijn wetenschap over die man mocht ik dat gebeuren ook nog zien plaatsvinden. De werkelijkheid kan vreemder zijn dan welk verzonnen verhaal dan ook.


geplaatst door Rianne - 2701 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl