Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 21 februari 2020

Aanbod

Met neef Sjaak mee om samen een nieuw huis voor hem te bekijken. En dat begon al goed. Jij raadt nooit waar ik vannacht ben geweest - stelde neef. Bespaar mij de details maar, het is van je gezicht af te lezen – was mijn directe reactie. Neef en ik kennen elkaar al sinds kindsheid en dan ontstaat zoiets als blijvende vriendschap. Zijn echtgenote is hij kwijt, gevolgd door een oeverloze stroom bed vriendinnen voor een maand of minder en zijn kinderen zijn het huis uit. Hij had zijn uiterst moderne woning in de randstad, met zwembad, sauna en sportruimte in de kelder, verkocht voor een bedrag waar ik helemaal stil van werd. Tijd voor herinvestering in wat anders. Nadat hij weer met de voeten op de grond stond, namen wij door waar het nieuwe huis aan diende te voldoen. Dat werd duidelijker toen hij de auto een oprit op reed en wij stopten voor een huis met geschatte bouwjaar begin twintigste eeuw. Gelukkig in spouw gebouwd schoot nog door mij heen en daarna werden wij door de makelaar het huis mee doorgenomen. Het huis was ruim, licht, met hoge plafonds, meerdere open haarden, maar in ieder geval kleiner als waar hij decennialang gewoond had. Op de terugweg kwam meteen de vraag wat ik ervan vond. Wel Sjaak – zei ik - het is een woning die grotendeels aan jouw wensen voldoet. Alleen er zit geen sauna, geen zwembad, geen sportruimte en geen lift in. Neef lachte kort en vertelde dat in dat huis alles zonder moeite aangebracht kon worden, mits de prijs goed naar beneden ging en dat ging wel lukken. Met dat hij een zwembad niet meer zag zitten. Hij dacht nu meer aan een jacuzzi ergens of een storvatt. Als hij zwemmen wilde, was de zee toch op bereikbare afstand. Neef keek opzij naar mij en vertelde dat hij zo vaak tijdelijke wijfies bloot het zwembad in zijn kelder ingegooid had, dat alle leukigheid van een eigen zwembad was weggespoeld. Sja – zei ik – jij kunt natuurlijk die tijdelijke wijfies ook bloot in je jacuzzi of storvatt gooien. Precies – antwoordde neef. Maar nu jij toch hier bent, kan ik meteen een klein verzoek bij je neerleggen. Zeg het eens – antwoordde ik – in de wetenschap dat hij mij in ieder geval niet rekende tot die tijdelijk wijfies van hem. Wel – was het verhaal - die tijdelijke wijfies zijn eigenlijk alleen maar goed voor wat stoeiwerk en bed pleziertjes - verder niet. Mijn bedrijf vraagt erom dat zakelijke banden versterkt worden met persoonlijke banden. En daar kan ik die tijdelijke wijfies nooit voor gebruiken - die zijn daar altijd te stom en te tijdelijk voor. Zou ik wellicht zo nu en dan een beroep op jou kunnen doen om naast mij als gastvrouw op te treden als ik wat belangrijks heb voor de lunch of het diner? Ik grinnikte licht, ging daarna even nadenken en antwoordde - als het maar niet blootfeesten zijn, dan wil ik dat wel doen. Prima – riep neef vrolijk vanachter het stuur en gaf met zijn platte hand een klap op mijn bovenbeen. Jij doet mij daar zakelijk een groot plezier mee en loopt het ’s avonds wat uit, dan is de logeerkamer voor jou. Top – zei ik – afgesproken en dan hoor ik graag tevoren wie de personen precies zijn, die jij dan hebt uitgenodigd. Natuurlijk, natuurlijk – antwoordde neef zakelijk. Geloof maar dat mijn gasten altijd belangrijker zijn dan de potentiele dates op die datingsite waar jij wekelijks blogjes voor schrijft. Nou dacht ik – afwachten dan maar.


geplaatst door Rianne - 2507 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl