Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 1 februari 2020

DateBlues

Wat een enorme invloed kan een man hebben op je welbevinden als vrouw. De juiste man dan – en vind hem maar eens. De juiste man geeft mij rust, geeft mij plezier en geeft mij zekerheid. En dat is iets waar ik al heel lang naar op zoek ben. Zoals elk mens aangesloten bij een datingsite handel ik volgens bepaalde kritische normen. Wat logisch is, want iedereen zoekt eerst naar de voor zichzelf aardige buitenkant van de ander. Je oog valt op het uiterlijk – als tenminste die man een foto bij zijn profiel heeft geplaatst. Een man die geen foto heeft geplaatst bij zijn profiel bekijk ik in principe helemaal niet. Wel wil ik nog wel eens kijken naar een man die een foto op verzoek opgeeft. Daarna valt mijn oog op zijn profielomschrijving en dan wordt het vaak best grappig. In de loop der tijd heb ik een aardig spelletje voor mijzelf ontwikkeld. En dat is het spelletje om te kijken of ik tussen de regels van zijn profielschets heen kan kijken. Natuurlijk valt het niet te verwachten dat een man, of eigenlijk dat iedereen aangesloten op een datingsite, in zijn/haar profielomschrijving iets vertelt over vervelende of slechte eigenschappen. Het enige dat ingevuld kan worden is, of iemand rookt en of iemand drinkt. Maar dan houdt het op. Wellicht logisch dat iedereen aangesloten op een datingsite zichzelf zo gunstig mogelijk wil omschrijven. Als het goed is, is iedereen ook goed vertrouwd met zichzelf, vind zichzelf prima passen in de referentiekader waarin hij/zij zich beweegt. En nog meer van die doordenkers om al die goede profielomschrijvingen door te kijken. Maar het door mij ontwikkelde spelletje is aardig om te doen. Met dat spelletje lukt het soms en lukt het soms niet om een keuze te maken. Maar goed, ergens dien ik dan de beslissing te nemen of ik zo iemand blijvend op afstand houd of wel eens graag zelf zou willen ontmoeten. De laatste categorie bestaat uit heel erg weinig mannen. En ook een goed doordachte date behoeft niet per definitie een succes te zijn. Helaas, maar waar. En dan de zoektocht weer opnieuw opgestart. Maar goed – weer even terug naar de goede invloed die een man op mij als vrouw kan hebben. Zo nu en dan in mijn leven heb ik dat mogen meemaken. Een man die ervoor zorgt dat ik mij thuis voel bij hem en een man die intellectueel instaat is mij te volgen en instaat is om mijn gedachten en kennis op voldoende wijze van commentaar te voorzien. En dan heb ik het nog niet eens over het volgen van mijn spirituele inslag. Ik weet dat die laatste aspecten nogal moeite kunnen geven bij een partner. Maar geloof mij, er lopen wel degelijk mannen op de NL wereld rond die daar geen enkel probleem mee hebben. Ongelooflijk maar waar. Als ik deze combinatie bij een man gevonden heb, loop ik de hele dag, en dan meteen het liefst ook meteen mijn hele verdere leven, te dansen en te zingen van plezier.


geplaatst door Rianne - 2633 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl