Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 28 februari 2020

Leugentjes

Even na middernacht uitpuffen bij de nog steeds goed brandende open haard. Vanaf een uur of vijf die dag waren wij bezig geweest om een redelijk aantal gasten te entertainen. En tevoren was mij verteld dat bij dat stel eigenlijk maar een echtpaar zat dat zakelijk interessant was voor neef Sjaak. Met de opdracht te proberen alle gasten zo gelijk mogelijk aandacht te geven. De andere gasten waren er om de avond een aardige schwung te geven. Het moet gezegd worden dat Sjaaks goed geslaagd was wat dat betreft. Behalve het ene zakelijk interessante echtpaar waren de aardige buren er, een wetenschap echtpaar en een opkomende operazangeres samen met haar pianist. Geregeld was dat zij tegen het einde van de avond een paar liederen ten gehore zou brengen en het hele gezelschap had daar plezier in. Na afscheid van de gasten, zegen wij samen neer voor zijn open haard met een laatste drankje in de hand. En met achter ons het geluid van de keuken waar opgeruimd werd, was het haardvuur voor ons een prima plek om de avond door te nemen. Sjah – begon Sjaak te vertellen – ik diende dat zakelijke echtpaar eindelijk eens een keer hier samen te hebben en ik ben van plan hen in het vervolg geregeld opnieuw uit te nodigen. Ik kan hun invloed goed gebruiken bij het doen slagen van mijn volgende bouwproject. Ach – merkte ik op – ik had het idee dat het echtpaar de avond best geslaagd vond. Klopt – antwoordde Sjaak – dat was de bedoeling ook. En zonder mij aan te kijken, liet hij er bijna gedachteloos op volgen – met haar van het echtpaar heb ik geregeld sekspleziertjes. Ik keek geschrokken naar het figuur naast mij en vroeg meteen - weet haar man daarvan? En ik heb de hele avond niets van dat alles gemerkt! Sjaak vertelde - nee hoor, wij hebben daar tevoren goede afspraken over gemaakt. Maar waarom ga jij een seksuele relatie aan met de vrouw van een man waar jij zakelijke belangen bij hebt? En weet zij ook dat jij overal van die tijdelijke wijfies hebt rondlopen? Tssh – siste Sjaak tussen zijn tanden – zij vroeg er zelf om en als een man als ik gevraagd wordt om een vrouw op dat gebied ter wille te zijn, dan doe je dat toch! Zij vroeg er zelf om – herhaalde ik en stelde meteen - je had ook nee kunnen zeggen. Natuurlijk niet – stelde Sjaak nuchter vast – met het voldoen aan haar seksuele wensen heb ik alle zakelijke mogelijkheden van dat echtpaar voor mij veilig gesteld. Zie je het al voor je als ik geweigerd had?! Nee, die vrouw komt thuis wat te kort, ik geef haar wat zij nodig heeft en vertel altijd dat zij fantastisch is en de enige is voor mij. Leugentjes om bestwil en zo. Ik heb daar geen enkel probleem mee en als ik haar weer eens alle toppen heb laten zien, gaat zij voldaan en tevreden naar haar echtgenoot terug. Zij komt wat tekort – herhaalde ik verbijsterd. Sjaak grinnikte en zei dat ik begon te lijken op een langspeelplaat met een kras erin. Het enige dat ik heb gedaan is mijn zakelijke interesses veilig stellen. Sjezus, Sjaak jij hebt toch ook veel kanten – merkte ik op. Jaaaa – was het tevreden antwoord. Ergens kreeg ik het idee dat ik die avond een onverwacht lesje hogere bedrijfskunde gekregen had. Neef Sjaaks capaciteiten gaan duidelijk verder dan projectontwikkeling alleen.


geplaatst door Rianne - 2505 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl