Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 7 februari 2020

Video

Ooit en ergens in een ver verleden heeft iemand gedacht dat het wel eens nuttig zou kunnen zijn dat ik kennis nam van de wereld wijsheden en video boodschappen van Tim Veninga. Een persoon die aan vrouwen – en overigens ook aan mannen – belooft dat zij, als zij zijn adviezen volgen, geheid juist die ene gewenste partner voor zich zouden kunnen winnen en zelfs nog zouden kunnen behouden ook. Ik moet zeggen dat zijn berichten altijd hoogst interessant zijn en zijn video boodschappen zeker ook. Onlangs ontving ik weer een berichtje van hem, met daarbij de garantie, als ik zijn adviezen en leidraden zou gaan volgen, dat de door mij zo gewenste man binnen 90 dagen zou smeken om een serieuze relatie met mij te krijgen. Sjonge jonge – zeg je dan bij jezelf – zou dat nou echt waar zijn?! Adviezen en leidraden die hij in 43 simpele scripts heeft vastgelegd en voor die 43 scripts moet je dan wel betalen. Nu voel ik er niets voor om extra te betalen voor wetenswaardigheden en zijn video boodschappen op YouTube zijn (bijna altijd en anders dien je je te abonneren) gratis, dus ben ik daar maar eens gaan kijken. De video met de titel – Hoe krijg/maak ik een man gek op mij – leek enigszins op zijn wervende garantie bericht en dat was aardig. Overigens staat die video vlak boven de video met de titel – Hoe je hem kan vermijden, voorkomen, ontsnappen en eruit komen. Ook een pakkend onderwerp natuurlijk, maar op deze datingsite wil iedereen erin en heeft iedereen zichzelf lid gemaakt omdat zij ergens anders uit zijn ontsnapt of eruit zijn weg gegaan. Dus op naar de positieve video, en wel – hoe krijg/maak ik een man gek op mij. De heren die dit blogje lezen wil ik nog even wijzen op een paar andere video’s van Tim Veninga zoals met de titel – Hoe Krijg Je Een One Night Stand: 5 simpele tips om elke avond een vrouw te scoren. En wat te denken van de video – Vrouwen Versieren Als Klootzak. Of – Verliefd? Hoe je een vrouw wel in bed krijgt & niet verneukt. Goed – terug naar de positieve ideeën van hoe versier ik de gewenste man in een paar stappen. Dat begint met de stelling – Een man moet zichzelf mannelijk voelen. Met andere woorden als vrouw dien je bijvoorbeeld geregeld een beroep op zijn mannelijke krachten te doen. Zoiets als vragen dat hij die zware Curver tilt, of dat hij dat schilderij wil ophangen en daarvoor het benodigde gat wil boren en voorziet van plug en vereiste schroef of haak. Vervolgens de stelling – Een man wil graag een vrouw waar hij moeite voor moet doen. Een stelling die niet zo moeilijk is om op te volgen. Bijvoorbeeld door zijn App berichtje niet meer binnen 5 minuten te beantwoorden, maar daar eens een paar uur mee te wachten. En de stelling dat het valt aan te bevelen om perioden van veel contact af te wisselen met perioden van helemaal geen contact. Zit een gevaar in natuurlijk en wel het gevaar dat hij in de tussentijd een ander ontmoet en opeens definitief weg is. Maar toch schijnt zo’n pauze wel degelijk te helpen. Met als uitsmijter dat mannen geen verschil zien tussen liefde en respect, maar zich zonder respect niet geliefd voelen. En even de nadruk op de verschillen tussen de seksen - dat als een vrouw zich niet geliefd voelt, zij daar verdrietig van wordt. En als een man zich niet gerespecteerd – en dus niet geliefd voelt – hij reageert met boos worden. Dames – succes ermee.


geplaatst door Rianne - 2578 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl