Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 22 maart 2020

CrisisDate

Wel – merkte Sjaak strijdbaar op – al die beperkingen in Nederland gaan in ieder geval mijn seksleven niet bereiken. Angst voor besmetting? - voegde ik hem toe en zag hem nadenken over het antwoord dat hij daarop wilde geven. Ik vertelde maar dat, naar mijn mening, het dateleven in Nederland bijna tot stilstand was gekomen en noemde het woord crisisdate. Mensen zijn bang gemaakt en alle locaties voor een eerste date, zoals musea, cafés, restaurants en zelfs dierentuinen zijn tot Sperrgebiet verklaard. Je kunt alleen nog maar ergens gaan wandelen en een thermoskan koffie meenemen in de hoop dat er een bankje staat. Een vergelijking met WOII – stelde Sjaak vast en merkte op - maar je kunt natuurlijk altijd afspreken bij jezelf of bij hem thuis. Dat doe ik ook. Ik heb een lijst met aardige dames en hun telefoonnummers waar ik uit kiezen kan. En natuurlijk ben ik voorzichtig – glimlachte hij mijn kant op. Waarna hij opeens voor zich uit mopperde - vind jij het ook niet opmerkelijk dat zoiets als Rutte en ook Willy bewust de publiciteit per TV opzoeken Om-Het- Volk-Toe-Te-Spreken en daarbij geen enkele melding maken van het gegeven dat er al een medicijn tegen dat virus is? Dat Leuvense wondermiddel Chloroquine wordt in de USA nu gezien als belangrijk geneesmiddel om viruszieken er bovenop te helpen en wordt vanaf medio deze week in alle ziekenhuizen ingezet. Met al die angst hetzes klinkt het vreemd en dit COVID-19 virus is natuurlijk heel besmettelijk en kan de dood tot gevolg hebben, maar 80% van de mensen ondervinden bij besmetting geen werkelijke last. En van de nog resterende 20% ouderen en lichamelijk zwakkeren die besmet zijn, vallen er dan maximaal ca 4% om. En het totaal aan doden tot nu toe – hoe droef ook – bedraagt (pas) 0,0008% van de NL bevolking en 0,004% van de ouderen en zwakkeren. Bij een goede griepgolf vallen gemiddeld 10% van de ouderen en lichamelijk zwakkeren om. Wat nu in NL gebeurt oogt vreemd en dan dien je altijd te vragen – Who Benefits? Aha – merkte ik op – Rutte zal het wel heel prettig vinden dat die duizenden protesterende boeren met hun trekkers nu zijn torentje niet gaan bestormen. Juist – zei Sjaak – en die mislukte Napoleon Macron is ook meteen af van de tienduizenden Gilets Jaunes die al maanden lang elk weekeinde van Parijs een puinhoop maken. En neem Spanje met zijn hoog dwarsliggende Catalanen en Italië met haar steeds groter groeiende anti-EU-partij Liga. En dan de schaden! - onze toeristen industrie den alles daarom heen kapot en al die bedrijven die door de angstcultus massaal het faillissement in gaan denderen?! Nee – Who Benefits?! Sjaak keek opeens vriendelijk mijn kant op en zei – je kunt met zo’n crisisdate ook een ritje maken in mijn auto en elkaar dan op de achterbank wat beter leren kennen. Mijn chauffeur doet dat graag voor jou. Ik dacht even na – ik weet niet of de achterbank van jouw limousine een geschikte plek is voor een eerste kennismaking en dan kan dat ook nog wel eens een hele foute eerste indruk geven. Ach – zei Sjaak – mijn chauffeur is professioneel doof dus dat en al dat andere zal best gaan, maar wacht niet te lang want zo direct volgt ook nog een lockdown. Hij zuchtte even - gelukkig komt april eraan en die maand blaast al het huidige onrecht met vaart onze Noordzee en ons Zuidersopje in. Voor altijd weg ermee.


geplaatst door Rianne - 2956 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl