Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 19 april 2020

AnderhalveMeter

Vrijdagochtend vroeg uit bed gebeld of ik zin had om mee te gaan naar zijn woonhuis op Terschelling. Natuurlijk had ik daar zin in. Die hele lockdown met paniekaanjager Rutte met ploeg en zijn MSM deden al een tijdje stukjes levensplezier weghalen. Ik kon een aardig uitje wel gebruiken. Vrijdagmiddag werd ik door hem opgehaald, reden wij vrolijk babbelend naar Harlingen en namen de ferry naar Terschelling. En ondanks mijn paar generaties Terschellingse zeelieden, waarvan de laatste overgrootvader in de tijd van de grote zeilschepen decennialang hoofd van het loodswezen op het eiland was, werd ik natuurlijk op die boot zo misselijk als wat. Geen zeebenen en een verstokte zandhaas, maar dat wist ik al. Blij toen de kust van Terschelling in zicht kwam. Zijn woonhuis was heerlijk warm en gezellig. Zo gezellig dat wij binnen korte tijd de woonkamer hadden verruild voor de slaapkamer en, na de eerste ronde, samen in bed genoten van de warme pizza. Om na de tweede ronde tevreden en voldaan tegen elkaar aan in slaap te vallen. Een vrije relatie met deze aardigerd is ideaal. Wij treffen elkaar een paar keer per jaar, zoals deze keer, en gaan verder elk ons eigen weg. De volgende ochtend begon laat en dat was maar goed ook want de zon maakt de middag op het strand altijd aangenamer dan de morgen. Na een stevig ontbijt, tijd voor de mooie strandwandeling die wij wilden maken. Zijn woonhuis staat tegen de duinen aan, dus wij waren binnen een paar minuten op het strand en op Terschelling waait het altijd, dus goede kleding aan. Geen mens te zien waar je ook keek. Hij legde een arm om mijn schouders en trok mij strak tegen zich aan. Anderhalve meter? – probeerde ik nog volgens de regels van de Lockdown-idiotie. Ik kreeg een kus en hij vertelde dat die ene politieagent op het eiland wel wat anders te doen zou hebben dan het bijhouden van die anderhalve meter. Daar had hij zaterdag groot gelijk in. Maar na nog een nachtje stoeien met elkaar en slapen tegen elkaar aan - de zondagmiddag dus - liepen wij vrolijk en gearmd over het strand en nu de andere richting uit dan de dag daarvoor, toen een opvallende terreinwagen ons langzaam tegemoet kwam met zowaar de enige politieagent van het eiland erin. De man stopte zijn terreinwagen vlak naast ons, terwijl vriendlief mij in een bankklem vasthield, dus ontsnappen was niet mogelijk. De politieman deed het raampje van zijn terreinwagen naar beneden, keek ons onderzoekend aan en sprak de onvergetelijke woorden - anderhalve meter is de regel meneer en mevrouw! Waarop vriendlief terugkeek en stelde – dat is teveel gevraagd meneer de agent. Wij hebben net samen een paar keer heerlijk de liefde bedreven en ik ben nog niet zover dat ik haar kan loslaten! En hij kuste mij. De blik van de politieman werd zowaar vriendelijk en begrijpend, hij draaide zijn raampje dicht, om daarna met een korte groet langzaam zijn route over het strand te vervolgen. Ik vond vriendlief fantastisch. Die Rutte ook, met zijn 11 jaar studie geschiedenis, terwijl de normale studietijd max 5 jaar is. Wat ook nog op Ruttes Wikipedia page verdoezeld wordt – dank Rijksvoorlichtingsdienst, want mensen mochten eens denken dat Rutte een hele domme vent is. Het neutraliseren van El Presidente Marko Roette (jensen.nl) met zijn anderhalve meter en onze vrijheid teruggrijpen, is fraai en verdient lof. De Nederlander als vrijheidsstrijder - anti domme, kwaadaardige dictatoriale lockdown en op weg naar normaal. Liefst voor eeuwig zonder Marko Roette en ploeg.


geplaatst door Rianne - 2232 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl