Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 26 april 2020

BuurtActiviteit

Ik hoefde niet eens de voordeurbel aan te raken. De deur ging vanzelf open en neef Sjaak liet twee hooggehakte dames uit, waar ik een stapje voor opzij deed om ze voorbij te laten gaan. Beide dames keken uiterst vriendelijk naar Sjaak en nieuwsgierig naar mij. Ik keek ze even na en vroeg toen belangstellend bij het naar binnen stappen – twee nieuwe veroveringen van jou? Een vrolijk gegrinnik volgde en Sjaak bleek duidelijk in een goed humeur te zijn. Hij schudde zijn hoofd ontkennend heen en weer, begon koffie voor mij te zetten, en vertelde – dat waren twee dames uit de buurt die mij kwamen vragen om mee te doen met wat buurtactiviteiten. Mijn wenkbrauwen gingen licht omhoog. Buurtactiviteiten – herhaalde ik zijn woorden – waren die dames niet wat overdressed voor de boodschap dat zij kwamen afleveren? Op Sjaaks gezicht verscheen een kleine en uiterst tevreden glimlach. Dames kleden zich altijd extra om mij te plezieren – verklaarde hij met al zijn mannelijke zelfvertrouwen. Ik keek even naar mijn verschoten spijkerbroek en platte klakkies, keek terug naar Sjaak en stelde vast – dat doe ik nooit als ik koffie bij jou kom drinken. Sjaaks blik schoof langs mijn outfit, hij knikte goedkeurend en vertelde dat ik er prima uitzag. Wist ik zelf ook wel natuurlijk, maar het is altijd prettig om dat nog een keer van een ander te horen. Waarna Sjaak vertelde dat die beide hooggehakten duidelijk hun best deden om te solliciteren naar je-weet-wel-wat. Bij Sjaak hoef je bij vrouwen eigenlijk nooit na te denken. Dus stelde ik maar de te verwachten vraag – En, zijn die dames of een van hen geslaagd bij de sollicitatie? De tevreden uitdrukking was nog steeds niet van Sjaaks gezicht verdwenen. Hij haalde zijn schouders op en vertelde – teveel drempels. Die dames wonen te dichtbij, hebben allebei een man naast zich en dan ook nog rondrennende kinderen om zich heen. Dus nooit en te nimmer – zelfs al komen zij allebei in hun blootje binnen wandelen. En je kon die gedachte daarna bijna zien rondwentelen in Sjaaks hoofd. Misschien komen ze allebei wat tekort – probeerde ik. Maar Sjaak was onvermurwbaar. Dat – stelde hij op besliste toon – is hun probleem en dat wordt nooit mijn probleem. Hij gaf mij een aai over mijn haar, vroeg of ik alles bij mij had, want hij wilde zo langzamerhand wel vertrekken. Ik dronk mijn koffie op en liep opgewekt achter Sjaak de achterdeur uit. Wij gingen naar een natuurgebied ergens, waar wij ongetwijfeld weinig mensen zouden tegenkomen. Met dank aan Pinokkio Rutte met zijn angst aanjagen is elk natuurgebied veranderd in een eldorado. Wij gingen herten, zwijnen, hazen en een keur aan vogels bekijken. Eten, drinken, verrekijkers mee en met de fietsen achterin Sjaaks enorme 4-wheel drive gingen wij risicoloos het natuurgebied verkennen. Op weg naar de vrijheid - ook toegewenst aan alle andere Nederlanders. Het zou ons echt niet verbazen als binnenkort hele grote groepen Nederlanders (de geruïneerde horeca, MKB en ZZP-ers bijvoorbeeld) Rutte en zijn ploeg met de Grondwet heel erg hard om de oren gaan slaan. Al roepend - Rutte en co – weg ermee!


geplaatst door Rianne - 2103 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl